ekonomijobb.se

logga

Strategisk inköpare till tillverkande företag i Mjölby

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-22

Ansök nu

Strategisk inköpare till tillverkande företag i Mjölby

ValueOne söker en erfaren strategisk inköpare och kategorichef för ett konsultuppdrag hos vår kund i Mjölby. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper över ett år.

Om rollen

I rollen kommer du att ansvara för strategiskt inköp av komponenter inom din kategori. Din uppgift är att utveckla, förankra och implementera strategier för din inköpskategori till en så låg kostnad och maximalt värde som möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda tvärfunktionella kategoriteam

  • Mäta och följa upp KPIer inom tilldelade inköpskategorier

  • Driva arbetet med utveckling av leverantörsbasen för att möta företagets mål  

  • Förhandla och teckna ram- och prisavtal.

  • Kvalificera nya leverantörer och/eller avveckla leverantörer

  • Leda och/eller delta i globala inköpsprojekt

  • Leda och/eller delta i förbättringsprojekt

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget bör du ha några års erfarenhet av en liknande roll inom tillverkande industri. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom teknik, ekonomi eller supply chain. Projektledarerfarenhet är också av vikt för uppdraget, liksom flytande svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet från komponenter inom elektronik är det meriterande.

Du är en van förhandlare med erfarenhet av att leda och delta i inköps- och förbättringsprojekt. Som erfaren inköpare har du lätt för att bygga och underhålla relationer. Vidare är du analytisk, strukturerad och har god social och kommunikativ förmåga.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi tillsätter uppdrag löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Marcus Ljung på telefon 070-518 74 41 eller Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Strategisk inköpare till tillverkande företag i Mjölby

ValueOne AB