ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

STRATEGISK INKÖPARE TILL SCANFAST I UDDEVALLA

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

STRATEGISK INKÖPARE TILL SCANFAST I UDDEVALLA

Är du en person med hög social kompetens som samtidigt har känsla för struktur och ordning? Nu söker vi efter en erfaren strategisk inköpare som ska ingå i vårt inköpsteam. ScanFast är ett rikstäckande familjeföretag med rötterna i Bohuslän och Uddevalla på den svenska västkusten. Just nu befinner vi oss i en spännande tillväxtfas och vill förstärka vårt dynamiska team med ytterligare kompetens.

OM TJÄNSTEN

Din roll som strategisk inköpare innebär att du kvalitetssäkrar och effektiviserar inköpsarbetet. Du förhandlar, skapar avtal och följer upp i organisationen gällande kostnadsbesparingar och värdeökande insatser. Med andra ord krävs det att du har ett sinne för affärer, ett tekniskt intresse och en god förmåga att samverka med andra människor. Du fortsätter därefter att utveckla och upprätthålla de kommersiella relationerna med de olika leverantörerna.

Här får du chansen att arbeta både operativt och strategiskt, samtidigt som du fortsätter att utveckla och driva inköpsfunktionen till en kostnadseffektiv produktanskaffning och lönsamhet i linje med bolagets inköpsstrategi.

DETTA ÄR DU

Du har ett sinne för affärer som gör att du ser till bolagets nytta och utveckling. Du har ett strukturerat, självständigt och proaktivt arbetssätt. Du kommer att ha nära samarbete såväl internt som externt vilket gör att du ser värdet i att bygga relationer. För oss är det viktigt med en god social kompetens och att du kan samarbeta väl, vilket du ser som självklara egenskaper i din person.

DETTA KAN DU

  • Du har en relevant utbildning.

  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

  • Du har erfarenhet av inköp, och har en teknisk förståelse.

VAD VI ERBJUDER DIG

  • Fast lön och tjänstepension

  • Privat sjukvårdsförsäkring

  • Friskvård

  • Ett glatt företag i framkant med stora utvecklingsmöjligheter!

OM OSS

Vår verksamhet utgörs av en lösningsorienterad direktförsäljning till alla typer av byggföretag och byggindustrier i Sverige. Vi är specialister på tryckluftsdrivna verktyg som spikpistoler, eldrivna verktyg som najmaskiner och tillhörande infästning såsom najtråd, lös skruv och rullbandad spik. Kort sagt; Vi är specialister på infästning.

 

Start: Omgående, tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid.

Placering: Huvudkontoret i Uddevalla.

Varmt välkommen med din ansökan redan nu – urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

 

Kontaktperson för tjänsten är:

HR-chef Linn Astonson linn.astonson@scanfast.se 0705-188104.

Dela detta jobb

logga
STRATEGISK INKÖPARE TILL SCANFAST I UDDEVALLA

Roi Rekrytering Sverige AB