ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Strategisk inköpare till Saab Dynamics

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Strategisk inköpare till Saab Dynamics

Nu finns möjligheten att bli en del av Saab Dynamics inköpsteam! Är du en strategisk inköpare med stort affärsfokus? Gillar du att ta egna initiativ och samarbetar gärna med andra för att uppnå bästa resultat – då kanske du är den vi söker!

Vad du blir en del av
På Saabs affärsområde Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflage, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du en del av uppdraget. Saab jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla sina världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Verksamheten bedrivs på flertalet orter i Sverige och internationellt. Här kan du läsa mer om vilka förmåner som erbjuds.

Inköpsavdelningen i Karlskoga består av ett 50-tal medarbetare som arbetar med ett brett teknikområde för Ground Combat och Missiles produkter. I denna roll arbetar du med varugrupp Mekanik.

Arbetsbeskrivning
I din roll som Strategisk inköpare ansvarar du för att förhandla, aktivt hantera och vidareutveckla leverantörsavtal inom din varugrupp. Du upprätthåller och kontinuerligt utvecklar strategier för din leverantörsbas och kategori. I ditt arbete samarbetar du med tvärfunktionella team och stödjer affärsenheternas projekt med fokus på leverantörsportföljens markandskonkurrenskraft, effektivitet och kostnadsbesparingar. Samtidigt säkerställer du att Saabs inköpsstrategi, policy och rutiner är uppfyllda.

Placeringsort: Karlskoga

Din profil
Vi söker dig som har en ingenjörs- eller ekonomexamen, eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med strategiskt inköp och förstår leverantörsmarknadens utmaningar och möjligheter. Vidare ser vi att du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i tal och skrift samt har goda kunskaper i MS Office. Har du tidigare erfarenhet av försvarsindustrin och av att arbeta i IFS ses det som meriterande.

Din affärsmässighet genomsyrar allt du gör och du förstår vikten av att i din roll skapa goda och långsiktiga relationer. Som person är du initiativtagande och arbetar på ett strukturerat sätt för att nå uppsatta mål. Du samarbetar gärna med andra för att tillsammans nå höga resultat. I denna rekrytering läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Information och ansökan
I den här rekryteringen har Saab valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta, Tobias Björk tel. +46 70 977 51 00 alt via mail, tobias.bjork@axoconsulting.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Dela detta jobb

logga
Strategisk inköpare till Saab Dynamics

AxÖ Consulting