ekonomijobb.se

logga

Strategisk inköpare till ett tillverkande företag i södra Stockholm

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-10-21

Ansök nu

Strategisk inköpare till ett tillverkande företag i södra Stockholm

ValueOne söker en strategisk inköpare till ett tillverkande företag i Stockholm. Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag med avsikt att övergå till en tillsvidareanställning hos kunden. Vi söker dig som är van att arbeta med tekniskt inköp till industrin och har erfarenhet från att utveckla kategoristrategier.

Om rollen

I rollen kommer du att arbeta med strategiskt inköp inom kategorierna CAPEX, Facility Management och energi (bland annat gas).

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla och implementera globala kategoristrategier för energi, bränslen och gaser.

  • Stödja tillverkningsenheter med inköpskompetens och bedriva upphandlingar för tekniska investeringar inom produktion, logistik och fastighet.

  • Planera och genomföra upphandlingar samt förhandla och upprätta avtal med leverantörer.

  • Mäta och utvärdera leverantörers prestationer mot ingångna avtal.

  • Kommunicera information gällande avtal, leverantörer och samarbetspartners.

  • Ansvara för rapportering och löpande dialog inom ansvarsområdet.

Erfarenhet och kompetens

För att bli framgångsrik i rollen bör du ha några års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter och helst ser vi också att du har eftergymnasial utbildning inom inköp eller industriell ekonomi. Du bör ha tidigare erfarenhet av att ta fram strategier och genomföra inköp av teknisk utrustning. Rollen innebär mycket eget ansvar och ställer krav på att du självständigt och effektivt driver ditt arbete framåt. Rollen ställer vidare krav på god analytisk förmåga samt goda kommunikativa färdigheter. Du är även en initiativtagande, driven och resultatinriktad person som är professionell i dina affärsrelationer. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Strategisk inköpare till ett tillverkande företag i södra Stockholm

ValueOne AB