ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Strategisk inköpare sökes för kommande uppdrag

Företag Gigstep
Ort
Utgår

2022-07-20

Ansök nu

Strategisk inköpare sökes för kommande uppdrag

Trivs du med att arbeta på en strategisk nivå med inköp? Kanon! Då finns inom kort möjligheten för dig ????.

En av våra kunder i regionen har flaggat för att de inom kort behöver en strategisk inköpare. Vi vill därför komma i kontakt med dig inom en snar framtid. 

Du kommer att arbeta proaktivt för att säkerställa att produkterna finns tillgängliga när kunderna efterfrågar dem. Arbetet är koordinerande och planerande, allt för att leveranserna ska flyta på så smidigt det bara går. Du kommer ha koll på KPIer och analysera var del i processen. 

För denna roll söker vi efter dig som har en eftergymnasial utbildning inom inköp, Supply chain eller liknande. Du har tidigare arbetat som inköpare eller commodity manager. Utöver detta så kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Företaget verkar inom en industri med tekniska lösningar. Det är därför starkt meriterande om du arbetat med exempelvis elektronikkomponenter sedan tidigare. 

Rätt person för denna rollen är självgående och initiativtagande. Du beskriver dig själv som en problemlösare och är inte rädd för att ta tjuren vid hornen för att lösa det aktuella problemet.

Dela detta jobb

logo
Strategisk inköpare sökes för kommande uppdrag

Gigstep