ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Strategisk inköpare/ Projektinköpare

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Strategisk inköpare/ Projektinköpare

ValueOne söker en strategisk inköpare/projektinköpare för ett 12 månader långt konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Östergötland. Uppdraget går att sköta delvis på distans. Om rollen

Uppdraget innebär att du ska arbete med företagets leverantörer för el och mekaniska kringsystem. Du förhandlar avtal och prislistor samt stöttar taktiskt/operativt inköp i din leverantörsbas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Skapa och driva en inköpsstrategi för commodities eller unika leverantörer i din leverantörsbas.
  • Samarbeta med företagets globala inköpsteam.
  • Förhandla kontrakt och större PO´s.
  • Hantera eskaleringar och olika uppkomna situationer i samarbete med företagets taktiska/operativa inköpare.
  • Aktivt medverka i arbetet med att effektivisera inköpsprocesser och metoder.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig som har en relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot inköp/Supply Chain och/eller för relevant arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i engelska, i skrift och tal, är ett måste och det är meriterande med erfarenhet av inköp eller kommersiellt arbete  och kunskaper i SAP R/3.
Du har lätt för att samarbeta med intressenter externt såväl som internt. Vidare värdesätter vi ett resultatorienterat arbetssätt med hög servicenivå och stor kommersiell förståelse. Stor vikt läggs vid social kompetens och kundfokus.

Ansökan

 

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

 

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Strategisk inköpare/ Projektinköpare

ValueOne AB