ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Strategisk inköpare BillerudKorsnäs

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

Strategisk inköpare BillerudKorsnäs

Har du ett naturligt intresse för teknik, produktion och är affärsmässig? Är du strukturerad, analytisk och vill driva förändringar? Om du även tycker att en värdegrund som att “Sätta kunden i fokus, Våga prova nytt, Driva förändringar och Värna om varandra är viktigt och tilltalar dig så tveka inte att söka rollen som Strategisk inköpare till BillerudKorsnäs! 

BillerudKorsnäs erbjuder

BillerudKorsnäs koncerngemensamma inköpsfunktion ansvarar för att på både kort och lång sikt säkerställa kostnadseffektiv och hållbar försörjning av råmaterial, utrustning, material och tjänster. Målet är lägre kostnader genom kontinuerliga förbättringar, standardisering, samverkan samt leverantörsutveckling. Vi söker nu en Strategisk Inköpare med fokus på underhållsrelaterade tjänster och material till produktionen.

Arbetsuppgifter

BillerudKorsnäs erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete där du kommer att få en nyckelroll när det gäller att bidra till utvecklingen av inköpsverksamheten. Tjänsten som Strategisk inköpare innebär bl.a. att utarbeta strategier, driva kontinuerligt förbättringsarbete, utveckla affärer, genomföra förhandlingar samt upprätta och implementera kostnadseffektiva ramavtal.

Arbetet som Strategisk inköpare förutsätter ett nära samarbete med de avdelningar inom BillerudKorsnäs som rör dina ansvarsområden och är en position som kräver driv, ihärdighet, trovärdighet och beslutsamhet i att nå de mål som sätts och ska uppnås.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av kvalificerat strategiskt inköpsarbete gärna inom en kategori riktat mot underhåll.
  • Flera års förhandlingsvana och gedigna kunskaper inom avtalsrätt.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, värderingar och din förmåga att nå resultat. 

Arbetet som Strategiskt Inköpare förutsätter många kontakter både externt och internt, vilket innebär att du är utåtriktad och har god förmåga att interagera och kommunicera med andra människor. För att vara framgångsrik krävs att du har ett naturligt intresse för teknik och produktion och är drivande och affärsmässig. Du som söker är strukturerad, analytisk och driver förändring.

Information och ansökan

Tjänsten är en direktrekrytering och rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting. Du kommer anställas direkt hos BillerudKorsnäs. Om du har några frågor eller funderingar kopplat till tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Anna-Lena Rydelius, anna-lena.rydelius@axoconsulting.se tfn: 073-033 51 80. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. 

Dela detta jobb

logga
Strategisk inköpare BillerudKorsnäs

AxÖ Consulting