ekonomijobb.se

logga

Strategisk inköpare av indirekt material för uppdrag i Stockholm

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-03-27

Ansök nu

Strategisk inköpare av indirekt material för uppdrag i Stockholm

ValueOne söker en strategisk inköpare av indirekt material och tjänster (IM&S) för ett 6 månader långt konsultuppdrag hos vår kund i Stockholm. Uppdraget ska tillsättas snarast. Efter avslutat uppdrag finns möjlighet till fast anställning.

Om rollen

I uppdraget som strategisk inköpare kommer du att arbeta både taktiskt och strategiskt. Du ansvarar för att utveckla arbetsmetoder samt för att lyfta din inköpskategori mot en mer strategisk nivå.

Erfarenhet och kompetens

För att du ska bli aktuell för uppdraget krävs att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller supply chain och kunskaper på en strategisk nivå inom inköp av indirekt material. Rollen kräver erfarenhet av förhandling och leverantörsutvärdering. Vidare behärskar du svenska flytande i tal och skrift.

Vi söker dig som är självgående, proaktiv och resultatorienterad med utpräglad analytisk förmåga. Du är även en utmärkt kommunikatör och förhandlare. Vidare är du skicklig på att bygga relationer och att arbeta med stakeholders.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Strategisk inköpare av indirekt material för uppdrag i Stockholm

ValueOne AB