ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Strategisk inköpare

Ansök nu

Strategisk inköpare

ValueOne söker en strategisk inköpare med erfarenhet av inköp av direkt material för uppdrag hos ett tillverkande företag för ett längre konsultuppdrag i södra  Östergötland med start snarast.Om rollen

Rollen som strategisk inköpare innebär att du kommer att vara kommersiellt ansvarig för utpekad leverantörskategori.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda upphandlingar samt arbeta med löpande förfrågningar.

  • Förhandla och upprätta nya avtal samt omarbeta befintliga.

  • Driva leverantörsbedömning och leverantörsutveckling.

  • Arbeta för att reducera kostnader och ledtider.

  • Vara med och utveckla och effektivisera inköpsarbetet.

  • Stötta och supporta det operativa inköpet samt bedriva arbete i tvärfunktionella team där du kommer att samarbeta med ett stort antal personer internt och externt.

  • Lägga in och uppdatera grunddata i affärssystem och kalkylverktyg.

Erfarenhet och kompetens

Uppdraget kräver YH-utbildning eller högskoleexamen inom logistik, inköp, ekonomi eller teknik. Det är också viktigt att du har arbetat med elektronik tidigare och har några års erfarenhet av kvalificerat strategiskt inköpsarbete, gärna från tillverkande industri. Teknisk kunskap inom el- och automation är meriterande. Tjänsten ställer krav på flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vana att arbeta i affärssystem, gärna SAP, och mycket goda kunskaper i Excel och övriga Officepaketet är ett krav.

För rollen är det starkt meriterande att ha köpt in elektronikkomponenter.

Den person vi söker bör ha god förhandlingsvana och var skicklig på att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du är analytiskt lagd och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

 Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Strategisk inköpare

ValueOne AB