ekonomijobb.se

Strategisk inköpare

Vi söker strategisk inköpare med intresse för affärer och med intresse för upphandlingar inom teknik och entreprenader.

Utvecklingen av Göteborg ar i full gång och staden ska växa med nästan en tredjedel fram till 2035. Det innebär 80 000 nya bostäder till 150 000 nya göteborgare. Tillsammans ska vi gå från en stor småstad till en grön och nära storstad. För att na ett hållbart samhälle krävs bland annat klimatsmart energiförsörjning, giftfri miljö och långsiktiga investeringar i infrastruktur.

Som göteborgarnas eget energibolag jobbar vi för ett hållbart göteborgssamhälle. Att arbeta och tänka hållbart är en mycket viktig del av vårt inköpsarbete. Vi är 14 medarbetare på Inköpsavdelningen som består av inköpare, inköpssamordnare, verksamhetsutvecklare och inköpschef.

Arbetsuppgifter och ansvar:

Som strategisk inköpare kommer du att arbeta med upphandlingar, beställningar, avtalsuppföljning samt genomföra strategier för ett ännu mer offensivt inköpsarbete. En viktig del i tjänsten är att tillsammans med inköpsavdelningen driva inköpsarbetet framåt och förbättra inköpsprocessen, exempelvis se på helhetslösningar, förbättra priser och arbeta mer långsiktigt. Du har stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till resultat. Mycket av arbetet sker i projektform med andra funktioner inom bolaget, där du ansvarar för och är drivande inom arbetsområdet inköp. Förutom kategoristyrt strategiskt inköpsarbete förekommer även operativt och taktiskt inköpsarbete.

Du har en akademisk utbildning på högskolenivå gärna inom juridik.

Du har arbetslivserfarenhet av att driva upphandling/inköp inom offentlig upphandling, exempelvis LUF eller LOU. Goda kunskaper (tal och skrift) i svenska och engelska samt erfarenhet av affärssystem och MS office. Som person är du lyhörd, lösningsorienterad, professionell och noggrann lagspelare med känsla för service.

Som anställd hos oss på Göteborg Energi kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Tiitso 0722-173238. Vi arbetar med löpande urval.

Vi erbjuder dig intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter, engagerade och kompetenta kollegor, goda anställningsförhållande och utvecklingsmöjligheter. Verkar det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2020-09-29

Kontaktpersoner
Rekryteringskonsult, Eva Tiitso
mob: 0722-173238

SACO Helena Grunditz, ordförande
tfn: 031-626523

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Göteborg Energi

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!

 

Strategisk inköpare

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb