ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Strategic Purchaser till ALD Automotive

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Strategic Purchaser till ALD Automotive

ALD Automotive söker nu en engagerad och driven Strategisk Inköpare med ansvar för att utveckla och följa upp leverantörsrelationer, förhandla avtal och att utveckla processer samt verktyg som bidrar till att ALD uppfattas som en professionell partner inom service/underhåll/däckfrågor och eftermarknad. Stort fokus ligger på service till våra leasingkunder samt relationer till våra leverantörer som verkstäder och försäkringsbolag.

Arbesbeskrivning

Som Strategisk Inköpare är du delaktig i att skapa och ta del av strategier och mål utifrån vår företagspolicy. Du upprätthåller goda relationer med våra leverantörer och återförsäljare och ser till att arbeta för att förbättra våra processer gentemot dessa. Du ansvarar för inköp av ett antal kategorier i nära samarbete med Inköpschefen och är backup för vår Data-bas Specialist. I den här rollen rapporterar du till Inköpschefen och tillhör vårt team inom Inköp.

Främsta arbetsområden;
• Utveckla och följa upp leverantörsrelationer
• Identifiera nya leverantörer
• Skriva och förhandla avtal
• Förbättringsarbete
• Delta i olika projekt relaterade till utveckling av verksamheten
• Skapa rapporter inför förhandling och uppföljning, samt till ALD SA
• Stämma av rutiner och processer med andra avdelningar
• Samla in information från andra avdelningar inför möten och avstämningar
• Utbilda och vara rådgivande mot kollegor inom bil- och businessmodeller
• Uppdatera våra olika databaser
• Daglig kontakt med leverantörer

Vem är du
För att lyckas i, och trivas i den här rollen ser vi att du är en god förhandlare och kravställare med sinne för siffror och analys. Du är duktig på att bygga relationer och van att arbeta serviceorienterat. Du behöver kunna branschen och självständigt driva dina processer. Har du erfarenhet av inköp är det ett plus men inget krav. Med lätthet tar du dig an olika typer av system och du har en fallenhet för att komma med smarta klösningar och förbättringsförslag. Då vi är Franskägda och internationella är det viktigt att du kan tala och skriva på engelska utan problem.

Din ansökan
ALD värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande oavsett ålder eller etnisk bakgrund. ALD erbjuder också en rad förmåner bland annat förmånsbil i tjänsten, generöst friskvårdsbidrag och extra pensionsavsättningar.
I denna rekryteringsprocess samarbetar ALD Automotive med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se, eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. Du är varmt välkommen att skicka din ansökan via www.jurek.se

Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten:
ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag med nära 1,76 miljoner bilar och 6 300 medarbetare i 43 länder. ALD Automotive är ett helägt dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet, oavsett hur många bilar det handlar om. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken.
Läs gärna mer på www.aldautomotive.se

Dela detta jobb

logga
Strategic Purchaser till ALD Automotive

Jurek