ekonomijobb.se

logga

Sr Business controller till expansivt bolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Sr Business controller till expansivt bolag

Arbetsbeskrivning
Till vår kund söker vi nu en senior Business Controller som kommer vara en viktig del i verksamhetens fortsatta expansion. Du kommer jobba i ett team av +10 personer och rapportera till Finance Manager. Kunden har sin verksamhet i Sverige och Norge samt i två andra europeiska länder. I din roll som senior Business Controller kommer du jobba nära verksamheten och vara drivande i deras interna projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Följa upp prognoserna med respektive avdelningschef

  • Vara delaktig i framtida förvärv

  • Analys av verksamhetsrisker

  • Rapportering av försäljningssiffror

  • Driva interna projekt

  • Adhoc uppgifter

Vem är du?

Du har en akademisk examen inom ekonomi eller företagsledning och minst 5 års erfarenhet av rollen som Business controller. Vi kommer se det som meriterade om du tidigare har jobbat i en startup miljö alternativ på ett bolag som ägs av riskkapitalist bolag. Du har god kunskap inom ekonomiska och affärsmässiga principer och har god vana att presentera resultat för icke-ekonomer. Du trivs när du får vara drivande i projekt och vi tror även att du tidigare har drivit något digitaliseringsprojekt. Du har goda kunskaper i Excel och har inga problem att jobba i en engelsktalande organisation. 

Som person är du affärsdriven, analytisk och trivs i en snabbrörlig miljö. Du är även en lösningsfokuserad teamplayer som trivs när du får vara delaktig i många olika projekt.

Du erbjuds

Du erbjuds en direkt rekrytering till vår kund vars kontor är beläget i centrala Stockholm. Tjänsten är förlagd på heltid och det kommer finnas möjligheter att jobba både på distans och på kontoret. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Dela detta jobb

logga
Sr Business controller till expansivt bolag

Jurek