ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Sr Business Controller till bolag inom infrastruktur

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Sr Business Controller till bolag inom infrastruktur

För kunds räkning söker en Sr Business controller till långt uppdrag i Bromma. I rollen kommer du tillsammans med en kollega ansvara för ett av verksamhetensaffärsområde med inriktning service & underhåll. I rollen ingår helhetsansvar för affärsuppföljning med tillhörande rapportering. Du kommer även ingå i verksamhetens ledningsgrupp och rapportera till områdeschefen. Du kommer vara drivande i arbetet att bygga upp nya rapporteringsverktyg för verksamhetsstyrning. Vidare kommer du vara delaktig i prognosarbetet för affärsområdet samt agera affärsstöd. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Rapportering
  • Prognosarbete
  • Affärsstöd
  • Analys av business case
  • Verksamhetsstyrning
  • Ad hoc uppgifter

Vem är du?

Vi söker dig med lång och gedigen erfarenhet av rollen som Business Controller och du har fördelaktige jobbat i bolag inom infrastruktur. Du trivs i organisationer där du får vara delaktig i att utveckla och driva processer samt ha många interna kontaktytor. Som person är du pedagogisk, kommunikativ, proaktiv och har en god förmåga att struktur upp ditt arbete. Du har goda IT-kunskaper och är en avancerad användare av Excel. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds en konsultlösning på 12 månader och har förväntat startdatum under november månad. Kunden har sitt kontor i Bromma och under rådande omständigheter sker arbetet på distans 2-3 dagar per vecka. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Business controller

Dela detta jobb

Logo
Sr Business Controller till bolag inom infrastruktur

Jurek