ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sparbanken Skåne söker kundvärd med rådgivarambitioner till Lund

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Sparbanken Skåne söker kundvärd med rådgivarambitioner till Lund

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? För tredje året i rad är Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. Till vårt kontor på Ideon Gateway i Lund söker vi nu en kollega till vår kundtjänst som har ambition och driv att på sikt ta steget mot att bli licensierad kundrådgivare.

Tjänsten innebär att du arbetar i kontorets kundtjänst under våra öppettider där du ansvarar för att lyhört och med omtanke möta alla våra kunders behov av service på kontoret. Utöver detta kommer du till viss del även att stötta kontorets rådgivare i deras arbete, ett bra sätt för dig som vill lära dig mer om bankens olika produkter och tjänster samtidigt som du får erfarenhet av rådgivningsmöte med privatkunder för att på sikt själv arbeta i en rådgivande roll.

Tjänsten innebär bland annat att du:

  • Arbetar i kundtjänst där du i huvudsak möter kunden på kundens initiativ,

  • har stort fokus på digitalisering,

  • stöttar kontorets rådgivare,

  • slussar och guidar till andra specialister/roller och

  • genomför Kundkännedom utifrån våra AML-riktlinjer.

Din profil
Du har en positiv inställning, är en målinriktad och ansvarstagande person som tycker det är roligt att möta kunder och förmedla bankens produkter.

Du motiveras av alla typer av kundmöten och strävar efter att ge den bästa servicen. Du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. För att lyckas i rollen måste du brinna för att nå kundnöjdhet och skapa goda relationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i urvalet. För att lyckas måste du brinna för att med förstklassig service göra affärer samt skapa goda relationer med människor.

Meriterande är akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt erfarenhet av arbete inom bank, sälj- eller serviceyrken.

Välkommen med din ansökan!
Skicka in ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”Sök tjänst” där du motiverar varför du söker och vad du kan bidra med. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen. Intervjuer kan komma att ske löpande men senast den 21 november vill vi ha din ansökan.

Har du frågor om tjänsten kontakta Ulf Wahlgren, kontorschef Ideon Gateway, tel. 046 – 37 18 39
Kontaktperson för Finansförbundet är Håkan Hylestedt, tel. 046 – 37 19 53

Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta!

Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se

Dela detta jobb

logga
Sparbanken Skåne söker kundvärd med rådgivarambitioner till Lund

Roi Rekrytering Sverige AB