ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SPARBANKEN SKÅNE SÖKER KUNDRÅDGIVARE TILL LUND

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

SPARBANKEN SKÅNE SÖKER KUNDRÅDGIVARE TILL LUND

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? För tredje året i rad är Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. Till vårt kontor på Ideon Gateway i Lund söker vi en affärs- och resultatinriktad kollega, som ska arbeta som Kundrådgivare Spara/Låna. Vi har mycket fokus på nyproduktion och inflödet av nya kunder är stort, därför är det viktigt att du gillar att skapa kontakt med nya kunder.

Privatkontoret på Ideon Gateway består i nuläget av 14 kollegor som hanterar hela privataffären. I lokalen sitter också företagsavdelning samt enheterna Stora företag och Liv & Pension. Totalt arbetar ca 45 personer på kontoret.

Med kundens behov i fokus har du som Kundrådgivare som främsta uppgift att möta våra kunder i rådgivning avseende hela privataffären.

Rollen som kundrådgivare innebär att du bland annat:

  • arbetar med spontana och bokade kundmöten inom låna, spara, betala och försäkra

  • är aktiv på lokal marknad på t ex husvisningar och lokala event

  • har mycket mäklarkontakter med framför allt nyproduktion av bostadsrätter

  • bör gilla att arbeta under högt tempo

  • har en hög servicegrad i syfte att ge kunden en god upplevelse av banken

  • självständigt hanterar kundens totala behov i privataffären

  • har stort fokus på digitalisering

  • kan hitta affärer hos nya och befintliga kunder

  • kan läsa av kundens totala behov och slussa när högre kompetens behövs

Din profil
Du är en positiv, utåtriktad och ansvarstagande person som tycker det är roligt att förmedla bankens produkter. Vi vill att du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål. För att lyckas måste du tycka om att göra affärer och vara öppen för att skapa goda relationer med människor, både i och utanför banken. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Rollen kräver Swedsec rådgivar- och bolånelicenser samt Försäkringsdistribution Liv Privat. Erfarenhet av bolånerådgivning och nyproduktion är meriterande och för att komplettera gruppen ser vi det som en fördel om du också har ett intresse av spara och/eller pensionsaffären.

Är du intresserad av tjänsten?
Ansök med ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”sök tjänst”. Motivera tydligt i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med i rollen och till Sparbanken Skåne. Personprofilstester kan förekomma i urvalsprocessen och senast den 27 november vill vi ha din ansökan.

Har du frågor kontakta Ulf Wahlgren, kontorschef Ideon Gateway, telefon 046 – 37 18 39
Kontaktperson för Finansförbundet är Håkan Hylestedt, telefon 046 – 37 19 53
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson, telefon 044 – 13 82 77

Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta! Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se

Dela detta jobb

logo
SPARBANKEN SKÅNE SÖKER KUNDRÅDGIVARE TILL LUND

Workspace Recruit