ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sparbanken Skåne söker Kundrådgivare Företag till Kundcenter i Lund och Kristianstad

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Sparbanken Skåne söker Kundrådgivare Företag till Kundcenter i Lund och Kristianstad

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? För tredje året i rad är Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®.

Till Kundcenter söker vi en erfaren kollega som ska arbeta som Kundrådgivare Företag. Placeringen är antingen på kontoret i Lund eller i Kristianstad. På Kundcenter arbetar ca 70 medarbetare, det är bankens största enhet och det är ofta här som nya arbetssätt skapas. Vi är en grupp som tycker att det är viktigt att ha roligt tillsammans, och vi är mycket bra på att stötta och hjälpa varandra.

I arbetet på Kundcenter möter du bankens kunder via våra digitala kanaler och telefon. Du ansvarar för att lyhört och med nyfikenhet möta alla våra kunders behov.  Kundärendena är väldigt varierande vilket ställer stora krav på dig i att möta kunden där den är.

Som Kundrådgivare Företag tillhör du Kundcenter Företag och arbetar företrädesvis med företagsaffären i det inkommande flödet, men även med vissa delar i den privata affären.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att

·       Genomföra bokade kundmöten med nystartade företag

·       Genomföra rådgivning inom sparande, försäkring och krediter

·       Bereda och besluta i kreditfrågor

·       Vara delaktig i att utveckla arbetssätt och processer inom kundcenter men också med hela Sparbanken Skåne i fokus

·       Förklara och hitta snabba och smidiga lösningar med kundnöjdhet i fokus

·       Ha stort fokus på digitalisering och utveckling

·       Aktivt erbjuda kunden bankens produkter för att förenkla och förbättra upplevelsen

Din profil
Vi söker dig som brinner för att möta kunden på distans med en hög affärsmässighet. Du har förmågan att se till hela kundens företagsaffär men också privataffären. Som person är du öppen och prestigelös och tycker att det är spännande med den digitala utvecklingsresa som ligger framför kunderna och banken. För att lyckas på Kundcenter behöver du vara bra på att skapa goda relationer i snabba möten. Du ser affären i det lilla såväl som det stora och dina värderingar går i linje med bankens – ta initiativ, var öppen, vinn förtroende. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Formella krav för tjänsten är erfarenhet av företagsaffären samt SwedSecs Rådgivar- och Bolånelicens. Försäkringsdistributionsrätt Liv Privat är meriterande.

Välkommen med din ansökan
Ansök med ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”sök tjänst”. Motivera tydligt i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med i rollen och till Sparbanken Skåne. Personprofilstester och bakgrundskontroll förekommer i rekryteringsprocessen. Senast den 5 december vill vi ha din ansökan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor kontakta Sofie Berlin Gruppchef Kundcenter, telefon 0416-261 40.
Kontaktperson för Finansförbundet är Lotta Harde, telefon 0771-12 20 00.

För tredje året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. I år klättrade vi på listan och vi är nu Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta!

Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se 

Dela detta jobb

logga
Sparbanken Skåne söker Kundrådgivare Företag till Kundcenter i Lund och Kristianstad

Roi Rekrytering Sverige AB