ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SPARBANKEN SKÅNE SÖKER KUNDANSVARIG RÅDGIVARE FÖRETAG TILL SJÖBO

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

SPARBANKEN SKÅNE SÖKER KUNDANSVARIG RÅDGIVARE FÖRETAG TILL SJÖBO

Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser?  För fjärde året i rad är Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. Vi söker nu en affärs- och resultatinriktad medarbetare som ska arbeta som Kundansvarig Rådgivare Företag med inriktning på lantbruksaffären. Vi söker dig som är erfaren inom denna roll eller dig med rätt potential att växa in i rollen.  

Som Kundansvarig kommer du att utgå från vårt kontor i Sjöbo och bearbeta marknaden häromkring. Du kommer även att arbeta aktivt i sydöstra Skåne, via våra kontor i Tomelilla, Simrishamn och Ystad, för att öka våra marknadsandelar även här. I den här rollen kommer du att ha fokus på lantbruksaffären, men du kommer även att arbeta med företag inom andra branscher. Du arbetar för att skapa goda och hållbara relationer med bankens företagskunder genom ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap. Du jobbar med att utveckla din potentiella kundbas utifrån lönsamhet, risk och kundnöjdhet.

Tjänsten innebär bland annat att du:

·       knyter nya kunder till banken och utvecklar deras affärer genom aktiv prospektbearbetning,
·       proaktivt arbetar med eget kundansvar för företagskunder i befintlig kundstock,
·       självständigt arbetar med avancerad finansiell rådgivning, gör komplexa affärsupplägg och kan förstå kundens totala behov,
·       har en hög servicegrad i syfte att ge kunden en god upplevelse av banken,
·       skapar nätverk och kompetens runt kunden genom nära samarbete med bankens specialister och
·       är aktiv och representerar banken på lokal marknad på tex. företagsnätverk och lokala event.

Din profil
Du är en utåtriktad, analytisk och engagerad person som drivs av att göra affärer. Du arbetar strukturerat och kan hålla fokus i ditt arbete för att nå bästa resultat för både banken och dina kunder. Det är viktigt för dig att skapa goda relationer med kunder och kollegor, du lever bankens värderingar och vill bidra till att nå bankens uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen du ska arbeta tillsammans med.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av företagsaffären och gärna inom lantbruk eller så har du erfarenhet av lantbruk på annat sätt, exempelvis som utbildad agronom eller lantmästare.

Välkommen med din ansökan!
Ansök med ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”sök tjänst”. Motivera tydligt i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med i rollen och till Sparbanken Skåne. . Urval kan ske löpande men vi vill ha din ansökan senast den 19 juni. Personprofilstester förekommer i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten kontakta Adam Hoff, Företagschef, tel. 0413-29549.
Kontaktperson för Finansförbundet är Marianne Olofsson, tel. 0416-26157.
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson 044-13 82 77.

För fjärde året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work® och vi är i år utsedda till Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta!

Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se 

 

Dela detta jobb

logo
SPARBANKEN SKÅNE SÖKER KUNDANSVARIG RÅDGIVARE FÖRETAG TILL SJÖBO

Workspace Recruit