ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SP Maskiner söker en driven Inköpsadministratör

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-12-30

Ansök nu

SP Maskiner söker en driven Inköpsadministratör


SP Maskiner grundades 1978, i den lilla byn Lillarp mitt i de småländska skogarna. 1980 tillverkade SP Maskiner världens första engreppsaggregat SP21 som kom att revolutionera det professionella skogsbruket.
Idag är SP Maskiner ett välkänt internationellt varumärke med återförsäljare över hela världen. Vår styrka är vårt moderna produktsortiment och vår lyhördhet. Vårt produktsortiment täcker in alla avverkningstyper och förhållanden, från första gallring till slutavverkning samt avverkning av eukalyptus.
Med vårt motto ”Always ahead” utvecklas vi ständigt och leder teknikutvecklingen inom vårt segment. Vi strävar efter att alltid ta tekniken och effektiviteten till nästa nivå. Vi strävar efter att möta framtidens krav på skogsbruk. Vi drivs av att skapa nya, innovativa lösningar för dig som kund, nu och i framtiden.


Till vår trevliga kund SP Maskiner, Ljungby söker vi en driven Inköpsadministratör

Vårt trevliga kundföretag SP Maskiner i Ljungby fortsätter att expandera och utvecklas kraftfullt. Organisationen förstärks nu med en driven person i rollen som Inköpsadministratör. Som Inköpsadministratör på SP Maskiner får du  ansvar för att säkerställa administrationen kring vår inköpsprocess. Du drivas av att alltid ge absolut bästa service, att göra bra affärer och att bygga långsiktiga leverantörsrelationer.

Dina arbetsuppgifter som Inköpsadministratör 

I rollen som Inköpsadministratör består arbetet till allra största delen av administration  och handläggning av inköpsorder. Arbetet är ofta ganska likformigt och du måste därför gilla rutinarbete. I arbetsuppgifterna ingår främst att registrera order i vårt affärssystem Monitor, orderbekräftelser från våra leverantörer, följesedlar till lager och produktion, uppföljning av aktuella order.

* handläggning och registrering av utgående order inkomna orderbekräftelser
* kontinuerlig order- och leveransbevakning
* hantera eventuella avvikelser
* samarbeta internt med samtliga avdelningar avseende status för ankommande order och leveranser


Din profil

För att lyckas i rollen är du självgående, har ett flexibelt förhållningssätt och arbetar med hög kvalitet samt att du är uthållig. Du arbetar alltid med struktur, ordning och reda och vet vikten av att alltid vara noggrann och kunna fokusera länge i ditt uppdrag .Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter, driver ditt eget arbete framåt och du trivs i en föränderlig miljö med mycket rutiner i det dagliga arbetet. Samtidigt ingår du i ett team, som hjälper och stöttar varandra när så behövs och därför är det också mycket viktigt att du är en god lagspelare. Det är viktigt att ha roligt tillsammans på jobbet och därigenom säkerställer en  gemensam utveckling i företaget.

Personliga egenskaper

Du är serviceinriktad och brinner för att ge en så god service som möjligt, både externt och internt. Du har en god förmåga att bemöta och arbeta med olika sorters människor. Viktigt är också att du alltid är engagerad, långsiktig, målmedveten och har förmågan att att ha flera processer igång, samtidigt som du är duktig på att prioritera din arbetstid på bästa sätt.

Kvalifikationer

  • Genomförd gymnasieutbildning

  • God datorvana och tidigare arbetat i något affärssystem (Monitor är meriterande)

  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

  • Som person är du alltid organiserad, planerande, noggrann och strukturerad

 
Som person är du analytisk, lyhörd och har ett öga för detaljer. Du är driven, självgående och handlingskraftig med god struktur i ditt arbete. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god.
Du arbetar alltid för att vara steget före i alla processer. 

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och vill att du är en lösningsorienterad drivande person som är utåtriktad, van vid att ta ansvar och  har en mycket god analytisk förmåga. Du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och ser alltid till att få dem gjorda. Viktigt är att du är en självgående person som trivs med att arbeta i ett team med mycket kunskaper och i ett högt tempo.  Du har förmågan att kommunicera och samarbeta, du är en riktig lagspelare som delar företagets starka kund- och affärsfokus. 

Missa inte chansen att söka denna spännande och utvecklande möjlighet!
 
Tjänsten är en direktrekrytering till SP Maskiner i Ljungby och vi tar gärna emot din ansökan redan idag! 
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse. 
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid 
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: senast 30 december 2022

Dela detta jobb

logo
SP Maskiner söker en driven Inköpsadministratör

Empleo