ekonomijobb.se

logga

Sourcing Manager MRO till företag inom livsmedelsbranschen

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-10-21

Ansök nu

Sourcing Manager MRO till företag inom livsmedelsbranschen

ValueOne söker en Sourcing Manager med ansvar för MRO för ett längre uppdrag hos ett större livsmedelsföretag i Sverige med start snarast. Uppdraget utgår från Linköping alternativt Stockholm. Andra orter nära vår kunds produktionsanläggningar i Sverige kan diskuteras. För rätt person finns goda möjligheter att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

Om rollen

I rollen som Sourcing Manager kommer du att arbeta mot leverantörer på den svenska marknaden. Du ansvarar för att hitta rätt råmaterial samt för förhandling och upprättande av nya avtal. I rollen ingår också ansvar för att söka nya leverantörer, genomförande av upphandlingar samt identifiering av besparings- och effektiviseringsmöjligheter. Du arbetar nära teknikchefer, underhållschefer och projektledare för att på ett affärsmässigt och effektivt sätt sköta upphandlingar för det behov som finns i kundens fabriker. Förhandling och implementering av underhållskontrakt, reservdels- samt maskininköp ingår i ansvaret.

Erfarenhet och kompetens

För uppdraget krävs en relevant eftergymnasial utbildning samt minst två års erfarenhet av taktiskt eller strategiskt inköp, gärna i en internationell och industriell miljö. Flytande kunskaper i engelska och svenska i tal skrift är ett krav. Goda kunskaper i Excel är meriterande.

Vi söker dig som är trygg i din roll och självständigt kan driva dina processer. Du har en tydlig kommersiell drivkraft och en utpräglad förmåga att bygga goda affärsmässiga relationer.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta
Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​

Dela detta jobb

logga
Sourcing Manager MRO till företag inom livsmedelsbranschen

ValueOne AB