ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sourcing Manager IM&S

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Sourcing Manager IM&S

ValueOne söker en Sourcing Manager indirekt material för ett sex månader långt uppdrag hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast.

Om rollen

I rollen som Sourcing Manager ska du ansvara för inköp av indirekt material och tjänster (IM&S) bl.a. tjänster inom marknadskommunikation, HR och logistik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantera sourcing inom ditt ansvarsområde.
  • Driva inköp och inköpsaktiviteter inklusive förhandlingar med leverantörer.
  • Upprätta, underhålla, avsluta och i vissa fall skapa kontrakt relaterade till inköp.
  • Säkerställa leverans av varor och tjänster enligt överenskommen kvalitet och tidplan.
  • Utvärdera och analysera leverantörsprestanda.
  • Konkurrensutsätta anbud från potentiella leverantörer i nära samarbete med berörda avdelningar.
  • Hantera anbudsunderlag och stötta interna intressenter i att kommersiellt hantera sina leverantörer.
  • Analysera och skapa rapporter rörande spend, kvalitet och tjänster.
  • Analysera marknadstrender.

Erfarenhet och kompetens

Uppdraget kräver en utbildning på högskolenivå inom inköp, ekonomi eller liknande. Rollen kräver dessutom minst två års erfarenhet av inköp och goda kunskaper i inköpsprocesser och leverantörshantering. Har du erfarenhet av indirekt inköp ser vi det som en fördel. Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett måste liksom utmärkta kunskaper i MS Office-paketet. God system- och datorvana samt erfarenhet av inköpssystem är meriterande.

Vi söker dig som är en analytiskt lagd problemlösare med god kommunikations- och samarbetsförmåga och ett diplomatiskt förhållningssätt gentemot interna och externa intressenter. Du är en skicklig förhandlare med god förståelse för inköpsprocessen. Vidare är du en person med god förmåga att kombinera ett operativt och taktiskt tänkande och har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Sourcing Manager IM&S

ValueOne AB