ekonomijobb.se

Sommarjobb som inköpsadministratör till Semper

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-17

Ansök nu

Sommarjobb som inköpsadministratör till Semper

Föreställ dig att du får möjlighet att arbeta med något som är viktigt och som gör skillnad. Mat är både viktigt och gör skillnad. Sempers vision är att alla ska ha rätt till bra mat. Naturligt god mat utan konstiga tillsatser. Vill du vara med och göra skillnad? Detta sommarjobb som inköpsadministratör ger en utmärkt möjlighet för rätt kandidat att göra skillnad och utvecklas inom ett internationellt företag med en ledande position på den nordiska marknaden. Vi söker dig som är student på högskola/universitet idag och har möjlighet att arbeta heltid från mitten av juni och åtta veckor framåt.

Om tjänsten

I närmare 80 år har vi strävat efter att göra riktig mat för både barn och vuxna. Vi är stolta över vårt ursprung och vår historia, men vi lever inte på gamla meriter. Istället strävar vi alltid efter att utvecklas och förbättras. Semper är en svensk livsmedelsproducent och är en del av Hero Group. Sempers produkter produceras av ett stort antal leverantörer/legoproducenter i in- och utland, samt i två egna fabriker i Sverige. Produkterna säljs på alla nordiska marknader, samt export och inter company inom Herogruppen som är verksamma inom stora delar av den europeiska marknaden.

Trots sin ledande position på marknaden har Semper lyckats bevara korta beslutsvägar, med en ständig nyfikenhet och vilja att utvecklas. Här kommer du i ett varmt och öppet klimat tillhöra bolagets Plan & Deliver avdelning. Som inköpsadministratör kommer du tillsammans med en kollega i teamet få en introduktion och upplärning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Semper. Uppdraget är ett sommarjobb och kommer att vara på heltid och sträcka sig mellan början av juni till i mitten av augusti (vecka 24 till och med vecka 31).

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
Rollen har en bred omfattning och innefattar operativt arbete med att följa leveranser och inköp. Du kommer även arbeta mycket administrativt i kombination med att kommunicera med flera kontaktytor samtidigt. Därför ställer vi höga kav på att du är bekväm med administrativa sysslor och att jobba med verktyg som mail och telefon för att sköta kontakten med interna och externa ytor. Vanligt förekommande uppgifter som du kommer att arbeta med är att:

 • Lägga inköpsordrar

 • Följa leveranser och lagersaldon

 • Boka transporter

 • Kontakt med Kundcenter och lagren

Rollen innefattar dessutom mycket arbete i affärssystemet SAP.

Vi söker dig som

 • Studerande inom ekonomi, inköp, logistik eller liknande

 • Har tidigare erfarenhet inom administration och med fördel inom logistik/inköp

 • Kommunicera obehindrat i såväl svenska som engelska, då båda språken används dagligen.

 • Det är även meriterande om man har tidigare erfarenhet av att arbeta med SAP.

Som person är du en kommunikativ teamspelare som gärna hjälper till och som har lätt för att samarbeta med kollegorna i teamet. Som person trivs med att arbeta självständigt och du har viljan till att ta initiativ och är inte rädd för att plocka upp telefonen för att lösa saker snabbt. Vidare tror vi att du är en person som driver dina arbetsuppgifter på ett ansvarstagande och målinriktat sätt, men räds inte för att fråga och be om hjälp. Utöver detta ser vi att du har en administrativ ådra samt har en prestigelös inställning och kan ta dig an arbetsuppgifter högt som lågt.

Övrig information

 • Start: Vecka 24, 2021-06-14

 • Omfattning: Heltid i 8 veckor fram till 2021-08-06

 • Placering: Stockholm, Sundbyberg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sempers önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Sommarjobb som inköpsadministratör till Semper

Academic Work