ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Söker nu en HR/ löneadministratör

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Söker nu en HR/ löneadministratör

Furuboda Assistans AB har sin verksamhet i Södra Sverige och kunder i Skåne, Blekinge och Halland. Vi utför personlig assistans med hög kvalitet åt personer med beviljad assistans. Vårt fokus är kundens behov och vi strävar alltid efter att ha ett respektfullt och förtroendeingivande bemötande i allt vårt arbete.  

Vi har i dagsläget kontor i Åhus, Lund och Karlskrona och vi fortsätter att växa. Vårt mål är att i framtiden kunna erbjuda många fler i södra Sverige vår enastående assistans. 

Genom ett nära samarbete med vår ägare Föreningen Furuboda har vi en stark gemensam värdegrund och unik kompetens och kan erbjuda våra kunder ett mervärde. Vi på Furuboda Assistans sätter alltid kunden i centrum. För oss är det viktigt att både du som kund, assistent och medarbetare på administrationen får vara precis den du är! 

 

Nu söker vi dig som är intresserad av personalfrågor och lönehantering. 

Du kommer att ingå i en liten väl sammansatt arbetsgrupp som tillsammans administrerar ca 750 personliga assistenter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är support till våra enhetschefer och arbetsledare inom kollektivavtalsfrågor, anställningar, rättigheter och skyldigheter. Du ansvarar för personalrättsfrågor och pensionsfrågor. Vidare kommer du vara behjälplig i arbetsskadeärenden, rehabiliteringsprocesser och annat som rör området HR. Det är önskvärt att du är väl insatt i avtalsområdet personlig assistans och vårt kollektivavtal inom Fremia.  

 

Vi söker i första hand dig med en avslutad gymnasieutbildning, gärna kompletterad med utbildning inom löneadministration eller HR. Vi förutsätter att du har god datavana. Tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna, branschen personlig assistans och kunskap i systemen Kontek och Tidvis är meriterande. 

Som person är du noggrann, ansvarstagande och har en analytisk förmåga. Du är lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är ödmjuk och serviceminded. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vi värdesätter de kvalitéer som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten, och välkomnar sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Vår anläggning är helt tillgänglighetscertifierad.   

Anställningen inleds med introduktionsutbildning. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tillträde planeras till 16 januari 2023 eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är på Furuboda i Yngsjö.  Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden 

Dela detta jobb

Logo
Söker nu en HR/ löneadministratör

Furuboda Assistans AB