ekonomijobb.se

logga

Skövde Slakteri söker ekonomichef

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-01-02

Ansök nu

Skövde Slakteri söker ekonomichef

Skövde Slakteri söker ekonomichef

Företagsinformation

Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum.
Läs mer om oss på www.skovdeslakteri.com


Tjänstebeskrivning
Har du minst fem års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och några års erfarenhet i ledande befattning? Triggas du av utveckling och vill vara med och driva verksamheten mot tillväxt? Läs då vidare. Kanske är detta din nästa utmaning?
Som ekonomichef hos oss har du det övergripande ansvaret för ekonomi i en verksamhetsnära roll där du kommer arbeta både operativt och strategiskt. Samtidigt kommer du genom ständig utveckling, effektivisering och optimering vara ett effektivt stöd till hela verksamheten.
Ansvarsområden och arbetsuppgifter är bl a:
• Ekonomiska rapporter
• Månads- och årsbokslut
• Moms, skatteredovisning, deklarationer och årsredovisning
• Löpande bokföring och kontering
• Cash management-frågor
• Budget- och prognosarbete
• Inventering, Investeringar och anläggningsregister
• Analys och uppföljning
• Lön, sociala avgifter och pensionskostnader
• Initiera, utveckla och driva finansiella processer i företaget
Du ansvarar för och är ett stöd i alla ekonomiska frågor ut i organisationen och du är verksamhetens huvudansvariga kontaktperson mot externa parter som myndigheter, försäkringsbolag och revisorer. Du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen.


Kvalifikationer
Du har ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande, minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från producerande verksamhet samt minst några års erfarenhet i ledande befattning.
Du är en fena på Excel och har goda övergripande kunskaper i hur affärssystem fungerar.
Som person är du prestigelös, ansvarstagande och har ett genuint intresse att alltid leverera med hög kvalitet. Att driva förändring motiverar dig och du försöker alltid effektivisera i den mån det är möjligt. Du har förmågan att pendla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter och kan hantera periodvis hög arbetsbelastning och stressiga situationer.
Du har en mycket god analytisk förmåga, har ett organiserat och strukturerat arbetssätt samt en god kommunikativ och pedagogisk förmåga.
Vad erbjuder vi dig?
Du får ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik miljö där du har stor möjlighet att vara med och påverka. Företaget är inne i en expansiv fas och man satsar på pågående och framtida tillväxt.
Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Sara Stenlund tel 072-700 78 38. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 31 december. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 6 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

 

 

Kontaktperson(er)

 

 

 

Sara Stenlund

sara.stenlund@premier.se

0727-007838

 

 

 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Skövde

Publiceringsdatum

01 December 2019

Dela detta jobb

logga
Skövde Slakteri söker ekonomichef

Premier Service