ekonomijobb.se

Skadereglerare till försäkringsbolag i Stockholm

Företag Brightby
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Skadereglerare till försäkringsbolag i Stockholm

Nu söker vi en skadereglerare till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett försäkringsbolag och du kommer att tjänstgöra som skadereglerare. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader, med goda möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som skadereglerare kommer du självständigt att genomföra skadereglering inom kunds sjukvårdsförsäkring. Du gör detta utifrån gällande försäkringsvillkor och rutiner i kombination med din kompetens inom sjukvården. Du kommer att ha många kundkontakter och nära samarbete med kunds sjukvårdsförmedling samt privata vårdgivare. Avdelningen arbetar med Lean som strategi för verksamhetsutveckling. Vi ser därför att du trivs med att komma till en roll där ständiga förbättringar i arbetssätt pågår och detta är något du gärna bidrar till.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Du som söker tjänsten har en legitimerad sjukvårdutbildning samt har erfarenhet från praktiskt sjukvårdsarbete, vilket gör att du är väl bevandrad i sjukvårdsterminologi. Erfarenhet av förändringsarbete i verksamhet är något vi önskar att du har och på samma sätt är det meriterande med erfarenhet av skadereglering inom sjukvårdsförsäkring.

Vem är du?

Du är en person med god kommunikativ förmåga vad gäller både tal och skrift. Du är utåtriktad och har en positiv attityd. Du är van att ta ansvar och trygg i att fatta självständiga beslut, men lägger samtidigt stor vikt vid samarbete. Projekt- och utvecklingsarbete engagerar dig och du är öppen och entusiastisk inför nya idéer. Kundens arbete ska präglas av kundnytta, god och snabb service tillsammans med affärsmässighet. Detta är något vi vill stämmer väl överens med ditt arbetssätt och dina värderingar.

Dela detta jobb

Skadereglerare till försäkringsbolag i Stockholm

Brightby