ekonomijobb.se

Självständig redovisningsekonom till Internationellt företag i Lund

Företag Brightby
Ort
Utgår

2019-07-03

Ansök nu

Självständig redovisningsekonom till Internationellt företag i Lund

Brightby söker nu för kunds räkning en självständig redovisningsekonom. Tjänsten är i ett stort globalt företag och du kommer ingå i ett redovisningsteam om 3 stycken. Rollen präglas av internationell miljö med högt tempo. Rollen är bred så du får inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och gilla att arbeta i team. Man kommer ha sitt ansvarsområden men sedan är det viktigt att kunna hjälpa kollegor vid toppar. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby men det finns goda möjligheter att gå över till kund efter provanställningen.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

 • Kund och- leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Bokslutsarbete
 • Kontoavstämningar

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • 5 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning
 • Meriterande om du arbetat i IT miljöer

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas i rollen behöver du gilla högt tempo, dynamiska miljöer. Du behöver vara självständig i redovisning och ha ett eget driv. Du behöver vara social och kunna hantera olika internationella miljöer.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: Omgående
Placering:  Lund
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, André Lennberth 0707-781984 eller andre.lennberth@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Dela detta jobb

Självständig redovisningsekonom till Internationellt företag i Lund

Brightby