ekonomijobb.se

logga

Självständig redovisningsekonom

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-01-30

Ansök nu

Självständig redovisningsekonom

Självständig redovisningsekonom som är öppen för eventuell fast anställning sökes till ett bolag mitt i city med start i början på februari.

Detta söker vi:
Bolaget har ett 20-tal anställda, verksamt inom medicinsk rådgivning, söker nu en konsult som redovisningsekonom då deras CFO går på föräldraledighet i början på året. Möjlighet till överlämning kommer självklart att finnas. Du kommer tillhöra ett litet ekonomiteam på 1–2 personer och rapportera till bolagets COO.
Till en början kommer detta vara ett konsultuppdrag, men känns allt bra både från din och bolagets sida – så finns det goda möjligheter att få stanna kvar och bli en del av teamet som en permanent lösning.

Dina arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Löpande redovisning och avstämningar
• Bokslutsarbete
• Fakturering
• Löneadministration för 20 personer
• Registrering av nya kunder
• Genomföra utredningar, uppföljningar och krediteringar

Din bakgrund:
Vi ser gärna att du har 3–5 års erfarenhet av liknande arbete. Att du har en akademisk eller eftergymnasial ekonomisk utbildning, och att du dessutom är erfaren att hantera olika typer av valutor, främst inom de nordiska länderna.
Du får gärna vara intresserad av system och vara behjälplig vid ett systemskifte och hantera eventuella göromål, som då kan uppstå efter en implementation.

Du som person:
För att passa in hos bolaget ser vi att du gärna är noggrann och ambitiös, självständig och flexibel, strukturerad och gillar att samarbeta och lösa problem och har bolagets bästa i fokus. Att du dessutom är glad och trevlig är bara ett stort plus.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek och intervjuer sker löpande, vilket gör att vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig: Catharina Airiman +46 76 002 69 09, alt catharina.airiman@jurek.se. Ansökan sker via hemsidan: www.jurek.se

Dela detta jobb

logga
Självständig redovisningsekonom

Jurek