ekonomijobb.se

Logo

Självständig Ekonomiassistent till Aryzta Bakeries i Huddinge

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-06

Ansök nu

Självständig Ekonomiassistent till Aryzta Bakeries i Huddinge

Aryzta söker en erfaren och självständig ekonomiassistent som vill arbeta i en bred roll med möjlighet att lära sig nya arbetsuppgifter med tiden.

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett trevligt och lättsamt ekonomiteam om 4 personer. Det är en öppen och prestigelös företagskultur och för att passa in hos oss är det därför av vikt att man både är hjälpsam och flexibel som person samtidigt som man är ansvarsfull och noggrann.

Rollen innebär bla

  • Ansvar för kundreskontra som fakturering, påminnelser, kontakt med kunderIntern och extern rapportering av försäljning
  • Delaktig i bokslut relaterat till kunder
  • Ansvar för lager som bl. a inventering, priskontroller, avstämning, inventeringsintyg
  • Moms och skattedeklaration
  • Rapportering till banker
  • Övrigt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning

Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du känner dig trygg i rollen som ekonomiassistent och tycker om att arbeta med siffror. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och tycker om att ha många kontaktytor såväl internt som externt. Som person är du service-minded, prestigelös, nyfiken och har förmåga att arbeta självständigt. Är du dessutom analytisk med goda kunskaper i Excel och SAP är det meriterande.

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent hos ett stort bolag i Vårby. Denna roll är för dig som är flexibel, har ett stort driv och som tycker om att arbeta självständigt i din roll men ändå nära dina med kollegor.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aryzta med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström, tel. 0707-51 93 43. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten
Aryzta Bakeries Nordic AB grundades som ett litet familjeföretag 1915 men var sedan 1998 del av en amerikansk koncern som hette Fresh Start Bakeries (FSB). År 2010 förvärvades FSB av Aryzta AG som är en av världens största koncern inom bageribranschen med tillverkning i samtliga världsdelar. Aryzta Bakeries Nordic AB har två produktionsanläggningar i Sverige (Stockholm och Malmö).

 

Dela detta jobb

Logo
Självständig Ekonomiassistent till Aryzta Bakeries i Huddinge

Jurek Bemanning