ekonomijobb.se

Logo

Självgående Redovisningsekonom till uppdrag i Uppsala

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Självgående Redovisningsekonom till uppdrag i Uppsala

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en självgående och prestigelös Redovisningsekonom som är en fena på redovisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslut
  • Rapportering och månadsuppföljning
  • Upprättande av årsredovisning

Vem är du?

Vi söker dig med seniora kunskaper inom redovisning, som är självgående från "ax till limpa" inklusive bokslut, hantera moms och skatt samt upprätta årsredovisning. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös samt har en god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är initiativtagande, flexibel och förändringsbenägen. Du har en god problemlösningsförmåga och ser helheten. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika ekonomisystem samt besitter goda kunskaper inom MS Office- fokus på Excel.

Du erbjuds

En tjänst som redovisningsekonom hos ett familjärt bolag tillhörande en internationell koncern. Kunden sitter i mycket trevliga lokaler vid Librobäck i Uppsala. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är med start omgående och kommer pågå fram till slutet av februari.

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

Dela detta jobb

Logo
Självgående Redovisningsekonom till uppdrag i Uppsala

Jurek Bemanning