ekonomijobb.se

Logo

Självgående Redovisningsekonom till kreativt bolag på Södermalm

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-09

Ansök nu

Självgående Redovisningsekonom till kreativt bolag på Södermalm

För kunds räkning söker vi nu självgående redovisningsekonom till ett bolag beläget i trevliga lokaler på Södermalm i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående med möjlighet till övertag efter 6 månader. I denna roll kommer du arbeta nära bolagets CFO som är placerad i Finland och arbeta med redovisningen från ax till limpa.

Arbetsbeskrivning

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Behandling av inkommande fakturor
  • Kundfakturering
  • Löpande bokföring
  • Enklare månads- och årsbokslut
  • Momsdeklarationer

Utöver ovanstående kommer du även att få stötta upp i övriga administrativa uppgifter samt projekt hänförliga till ekonomiavdelningen.

Vem är du?

Vi söker dig som kan din redovisning och som har vana vid att arbeta självständigt ax till limpa. För att lyckas i denna roll tror vi att du är en prestigelös person som inte är rädd för att ta ett helhetsansvar. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal & skrift.

Du erbjuds

En bred och varierande roll som redovisningsekonom på ett bolag i en spännande tillväxtfas. Tjänsten omfattar heltid med start omgående. I denna roll kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uthyrd till kund som en del av vår konsultverksamhet.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logo
Självgående Redovisningsekonom till kreativt bolag på Södermalm

Jurek Bemanning