ekonomijobb.se

logga

Självgående löneansvarig till bolag i city

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Självgående löneansvarig till bolag i city

Är du en positiv och driven person som älskar att arbeta med lön? Vill du arbeta i ett entreprenöriellt bolag tillsammans med engagerade kollegor mitt i city?

Till vår kund söker vi nu dig som är redo för nästa utmaning inom lön!

Arbetsbeskrivning

I rollen som löneansvarig hos vår kund kommer du att ansvara för hela löneprocessen i koncernens bolag. Du säkerställer att företagets löner betalas ut i tid i enlighet med bolagets rutiner, samt lagar och avtal. Du hanterar ca 400 löner fördelat på koncernens olika bolag.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är;

  • Administrera och ansvara för att samtliga löner betalas ut i tid.

  • Driva utveckling inom löneområdet för att kontinuerligt förbättra våra processer.

  • Rapport- och statistikstöd till ledning och chefer, samt statistikrapportering till myndigheter såsom Försäkringskassan, Skatteverket, SCB m fl.

  • Administrera bolagets pensioner.

  • Support gentemot organisationen i lönerelaterade frågor, du ansvarar även för utbildning av ledning, medarbetare och chefer inom lön.

  • Du är systemägare för vissa av våra system vilket innebär att du ansvarar för att de är uppdaterade samt har kontakt med leverantörer för att driva systemutvecklingen.

  • Omvärldsbevaka löneområdet och säkerställa att bolaget är uppdaterat avseende nya lagar och avtal inom området lön, personal och reseräkningar.

Vi har flera projekt och utvecklingsarbeten på gång inom löne- och HR-området där du kommer vara både delaktig och drivande.

Vem är du?

Vi söker en person som har 3-5 års erfarenhet av självständigt lönearbete, har du KY-utbildning inom löneadministration är detta starkt meriterande. Du har erfarenhet av olika lönesystem och kan snabbt sätta dig in i arbetet.

För att lyckas i denna roll trivs du i en snabbrörlig miljö där det händer mycket. Du är en engagerad medarbetare med passion för lön. Du drivs av att initiera och driva förbättringsarbete. Du har en god förmåga till att hantera flera uppgifter parallellt men har samtidigt ett öga för detaljer, du behåller ditt lugn och din struktur även i ett högre tempo.

Som löneansvarig arbetar du nära ledning men har också mycket kontakt med våra chefer och medarbetare. Du är en utpräglad servicemänniska som trivs i en social miljö med snabbt tempo.

Du erbjuds

Detta är en direktrekrytering till vår kund som sitter i mycket fina och nyrenoverade lokaler mitt i Stockholm city. Kulturen präglas av engagemang, positivitet och professionalism Du får arbeta tillsammans med härliga kollegor som är mycket kompetenta och drivna men även väldigt sociala och glada!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Självgående löneansvarig till bolag i city

Jurek