ekonomijobb.se

SITE CONTROLLER TILL LÅNGT UPPDRAG

Företag A-Finance
Ort
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

SITE CONTROLLER TILL LÅNGT UPPDRAG

Till ett uppdrag på initialt 12 månader söker vi nu en Site Controller med start så snart som möjligt. Uppdraget kan delvis utföras från kontoret i Göteborg, men du kommer behöva vara på plats på siten utanför Ängelholm ca. 2 dagar i veckan.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Site Controller assisterar du Site Manager i framtagandet av budget, månadsbokslut, prognoser och analyser. Du analyserar och är aktiv i arbete genom att föreslå förbättringsmöjligheter och åtgärder med fokus på att utveckla verksamheten framåt ur intäkts-, kvalitets- och kostnadssynpunkt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer betså av att kvalitetssäkra resultat och bokslut samt berörda processer, ansvara för uppföljning av resultat, aktivitet och KPI:er, koordinera arbetet kirng budget och prognos samt deltaga i sitens ledningsgrupp och aktivt bidra till utveckling av sitens verksamhet i stort. Du kommer i denna roll rapportera till Area Controller. För att trivas och lyckas i rollen som Site Controller är du affärsmässig och duktig på att samverka över gränser samt orädd inför ett stort eget ansvar.

Utbildning
Vi söker dig med civilekonomutbildning eller motsvarande.

Erfarenhet
Vi söker dig med minimum 3 års erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att organisera och planera arbetet utifrån angivna tidsramar och arbetar sedan strukturerat och noggrant. Du behärskar både svenska och engelska och har en god kommunikativ ådra. Mycket goda Excel-kunskaper är ett krav, men erfarenhet av Oracle ses enbart som meriterande.

Ansökan
Låter detta som en spännande möjlighet för dig? Välkommen in med din ansökan snarast, då vi arbetar med löpande intervjuer och urval. Vid frågor, vänligen kontakta Lisa Andersson.
 

Kontakt
Lisa Andersson, landersson@contaplus.se, 0729828200

Dela detta jobb

SITE CONTROLLER TILL LÅNGT UPPDRAG

A-Finance