ekonomijobb.se

Servicespecialist till globalt bolag inom bil- och leasingbranschen

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-08

Ansök nu

Servicespecialist till globalt bolag inom bil- och leasingbranschen

Nu söker vi dig som är nyexaminerad eller med 1-2 års relevant erfarenhet för en roll som servicespecialist till ett globalt växande bolag. Har du erfarenhet inom försäkringsbranschen och ett intresse för bilbranschen? Är du dessutom en person med mycket driv och inställningen att allt går att förbättra? Då kan detta var just ditt nästa steg i karriären. Vi går igenom ansökningar löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som service- och däckspecialist kommer du att ingå i ett team om 4 medarbetare och arbeta med service till företagets kunder, genom att bland annat hantera inkommande fakturor, boka kostnader utifrån de avtal som finns idag med respektive kunder och på sikt driva projekt inom området där du bidrar till att utveckla området mot ett mer automatiserat arbetssätt. För att trivas i rollen tror vi därför att du utmanas av att få arbeta med mer affärsutvecklande aktiviteter och har en ambition om att detta är din språngbräda för en karriär inom bolaget.

För att du ska få bästa start i den här rollen kommer du främst arbeta från kontoret den första tiden, men därefter finns möjlighet till viss flexibilitet gällande arbetsplats.

Du erbjuds

 • En global arbetsplats med möjlighet till internationell karriär

 • En arbetsgivare som genom förtroende, träning och interna karriärvägar uppmuntrar till utveckling av sina medarbetare

 • Ambitiösa kollegor i ett sammansvetsat team

Arbetsuppgifter

 • Hantera inkommande fakturor avseende service, skador och däck

 • Bedöma kostnadsofferter från leverantörer inom området service, däck, reparationer och skador samt förhandla om priser

 • Svara på frågor från kunder och leverantörer via mail och telefon

 • Hantera eventuella klagomål eller felaktigheter i processen

Vi söker dig som

 • Nyexaminerad från universitet eller högskola, alternativt har 1-2 års arbetslivserfarenhet efter avslutade studier

 • Kunskap och intresse för bilar och/eller försäkring, gärna genom tidigare arbetslivserfarenhet inom exempelvis försäkringsärenden

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, och för att lyckas i rollen tror vi att du tar ett aktivt ansvar för dina arbetsuppgifter och driver effektivt arbetet mot resultat. Din förmåga att själv söka och ta till dig kunskap är avgörande och för dig är kvalitet och kundnöjdhet mycket viktigt. Vidare ser vi att du som person har du ett driv till att utvecklas och hittar förbättringar inom ditt arbetsområde. Framförallt kommer vi att fokusera på följande egenskaper:

 • Strukturerad

 • Strategisk

 • Ansvarstagande

 • Problemlösande

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Danderyd

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Lisette Lind.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Bolaget är ett internationellt och spännande företag inom bil- och leasingbranschen som erbjuder företag operationell fullserviceleasing. Med en av världens mest kända och största banker som ägare arbetar här över 7000 anställda och finns i stort sett över hela världen. Sverigekontoret är beläget i Danderyd med bra kommunikationer nära Mörby centrum och i de nyrenoverade lokalerna finns både restaurang och gym i anslutning till kontoret. För dig som är redo för en ny utmaning som Service- och däckspecialist och vill utvecklas i en ambitiös miljö med stora karriärmöjligheter är detta tjänsten för dig.
 

Dela detta jobb

Servicespecialist till globalt bolag inom bil- och leasingbranschen

Academic Work