ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Servicekoordinator till Bravida Säkerhet AB, Göteborg

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-26

Ansök nu

Servicekoordinator till Bravida Säkerhet AB, Göteborg

Nu finns chansen att axla den spännande och utvecklande rollen som Servicekoordinator hos Bravida Säkerhet. Här får du möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i en trivsam arbetsmiljö och samtidigt ha roligt på jobbet. Varmt välkommen med din ansökan!

Hur ser en dag ut som servicekoordinator hos Bravida Säkerhet?
Rollen som servicekoordinator hos Bravida Säkerhet innebär att du är en del av ett riktigt trevligt team som arbetar med bland annat inkommande samtal och mail, order, faktureringsunderlag och olika administrativa åtaganden. Detta är en rolig och variationsrik roll där din arbetsdag kommer bestå av följande arbetsuppgifter:

* Ta emot och registrera ärenden från kunder och andra intressenter
* Fördela ärenden och uppdrag till rätt medarbetare
* Följa upp utförande av uppdrag
* Skapa fakturaförslag
* Utföra administrativa uppdrag

Som servicekoordinator får du frihet under ansvar & tillsammans med dina kollegor i teamet får du garanterat en rolig, innehållsrik och utvecklande arbetsdag. Detta är ett konsultuppdrag med start snarast möjligt, som sträcker sig minst 1 år framåt i tiden. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till fast anställning. Möjlig placeringsort för uppdraget kan vara både Göteborg & Jönköping. 

Vem söker vi till denna roliga roll?
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt och koordinerande arbete och är van vid att på ett trevligt och professionellt bemöta såväl kollegor som kunder. Vi tror också att du som söker har arbetat med ekonomirelaterade uppgifter tidigare. Som person är du ansvarstagande, driven och du har förmågan att skapa förtroende både internt och externt. Eftersom att Bravida Säkerhet befinner sig i ett expansivt skede ser vi att du är en person som utmanas av detta, är intresserad och delaktig. Vi tror att din serviceinriktade inställning, flexibilitet och samarbetsförmåga i kombination med ett effektivt och strukturerat arbetssätt är framgångsfaktorer för den här tjänsten.

En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning då en del av kunderna du kommer hantera är verksamma inom försvaret, kriminalvården och polisen.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som servicekoordinator. Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig 12 månader framåt med mycket goda möjligheter till fast anställning därefter. Möjlig placeringsort för uppdraget kan vara både Göteborg & Jönköping. Vi tar endast emot ansökningar via annons ej via mail & tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Bravida Säkerhet AB
Hos Bravida Säkerhet AB är det i dagsläget drygt 150 medarbetare bestående av tekniker, säljare, projektledare, serviceledare, projektörer samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Bravida Säkerhet arbetar med allt inom brand, säkerhet, kameraövervakning och lås. De utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Bravida Säkerhet är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Fire & Security är en del av Bravidakoncernen och är Nordens ledande leverantör av integrerade säkerhetssystem och brandskydd.

Dela detta jobb

logga
Servicekoordinator till Bravida Säkerhet AB, Göteborg

Jurek