ekonomijobb.se

Sernior ekonom på uppdrag om 50% till Bisnode

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-08

Ansök nu

Sernior ekonom på uppdrag om 50% till Bisnode

För dig som har bred erfarenhet inom leverantörsreskontra och som vill komma in på ett spännande bolag finns nu en möjlighet att arbeta ute på Bisnode! Vi söker efter en erfaren ekonom som vill stötta upp på 50% med start omgående. Du som söker är flexibel, noggrann och problemlösande. Välkommen in med din ansökan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en senior ekonom som i samarbete med kollegorna på ekonomifunktionen kommer att jobba brett och ansvara för leverantörsreskontra på Bisnode i Solna. Ditt team kommer bestå av 7 andra kollegor som arbetar tillsammans med dig. Din roll kommer främst vara stöttande inom AP funktionen och arbeta närmast en annan kollega. Just nu genomgår avdelningen ett systembyte och därmed är det viktigt att du tycker det är roligt att arbeta systemnära.

Du erbjuds

 • Ett uppdrag om 50% på ett dynamiskt bolag
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Din roll kommer i första hand vara stöttande inom AP-funktionen, där du kommer arbeta 50% och stötta en annan kollega. Då avdelningen just nu genom går ett systembyte är det viktigt att du är flexibel och problemlösande till din natur och vill få denna övergång att gå smidigt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har:

 • Arbetat självständigt ett par år med löpande ekonomiarbete, främst inom leverantörsreskontra
 • Erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemet Microsoft Dynamics. Detta är ett skallkrav så vi ber dig tydligt speca denna kompetens i ditt CV eller personliga brev.
 • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift

Det är starkt meriterande om du:

 • Tidigare varit med under ett systembyte och har erfarenhet av det

För att trivas i rollen tror vi att du är en flexibel och prestigelös person, som uppskattar ett tätt samarbete med dina ekonomikollegor. Vi tror också att det är viktigt att du är noggrann och ansvarstagande, eftersom du hanterar stora mängder in- och utbetalningar av varierade storlekar.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: ca 50% under 6 månader med chans till förlängning

 • Placering: Solna, Stockholm

 • Ansökan: Skicka din ansökan med CV och personligt brev. Vi lägger stor vikt vid din motivering/ ditt intresse för tjänsten.

 • Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret i denna process då det är ett krav för alla som anställs hos kund.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kund önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Bisnode finns idag i 19 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är de är omkring 2 100 medarbetare i Europa, varav 550 arbetar i Sverige. De har sitt huvudsäte i Stockholm och deras expertområden är kreditinformation, marknadsinformation samt affärsinformation. De består till 46 procent av kvinnor och till 54 procent av män varav medelåldern är 34 år.

Dela detta jobb

Sernior ekonom på uppdrag om 50% till Bisnode

Academic Work