ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SEO analytiker till Brath i Örnsköldsvik

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-12

Ansök nu

SEO analytiker till Brath i Örnsköldsvik

Brath i Örnsköldsvik söker nu en SEO analytiker till sitt team. Vill du jobba på ett marknadsledande företag inom SEO & SEM och är beredd att jobba hårt för att utvecklas? Har du dessutom ett stort intresse av internet? Då är den här tjänsten för dig! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

Som SEO analytiker på Brath blir du en del av företag med stora framtidsmål som växer snabbt. Du kommer ha stora utvecklingsmöjligheter där endast ditt eget driv sätter gränserna. Braths huvudkontor ligger i Örnsköldsvik, där du blir en del av team på 25 personer med spetskompetens inom olika fokusområden. Rollen som SEO analytiker är en instegsroll med fokus på utbildning och lärande till en början för att du ska växa in i rollen succesivt.

Du erbjuds

 • Ett jobb i en spännande bransch med stora utvecklingsmöjligheter.
 • Trevliga kollegor som besitter spetskompetens inom branschen.
 • 6 timmars arbetsdagar och 6 veckors semester.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och du anställs direkt av Brath.

Arbetsuppgifter

Rollen som SEO Analytiker är varierad där du bland annat kommer tekniskt analysera Brath’s kunders sajter och komma med förbättringsförslag, till en början kommer analyserna vara av enklare karaktär. Du kommer till en början samarbeta nära andra specialister för att sätta strategi och plan för kunder, där du i slutändan kommer ta ett eget ansvar för dina kunder. Under de första 6 – 12 månaderna kommer stort fokus vara på din utveckling med tydlig feedback för att du ska växa in i rollen.

Vi söker dig som

 • Avslutat en utbildning från universitet eller högskola inom till exempel marknadsföring, IT eller andra relevanta utbildningar för tjänsten.
 • Har ett tekniskt intresse för att sätta dig in i Brath’s verksamhet.
 • Har ett stort intresse för internet och marknadsföring samt en vilja att lära dig mer.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift då det krävs i dina arbetsuppgifter samt i dialogen med kollegor och kunder.

Det är meriterande om du har:

 • Kunskaper inom PHP, HTML men det är inget krav för tjänsten.
 • Goda kunskaper i Excel.

Som person är du hårt arbetande och resultatinriktad med en vilja att lära dig mer. För dig med rätt inställning finns inga gränser i hur långt du kan gå inom SEO. Du tar stort ansvar för din egen utveckling och samarbetar gärna med kollegor för att överträffa kunders förväntan. Då den inledande anställningen som SEO analytiker innebär mycket utveckling är du öppen för feedback.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid med inledande provanställning på 6 månader

 • Arbetstider: 6h arbetsdagar

 • Placering: Örnsköldsvik

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brath’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Brath här.

Ansök här

 

Dela detta jobb

SEO analytiker till Brath i Örnsköldsvik

Academic Work