ekonomijobb.se

logga

Senior upphandlingskonsult sökes!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Senior upphandlingskonsult sökes!

Är du en senior upphandlingskonsult med erfarenhet av AFF-upphandlingar? Är du tillgänglig för nytt uppdrag i september? Läs då gärna vidare!

Arbetsuppgifter

Du kommer för vår kunds räkning utföra upphandling av takskottning enligt AFF. Du kommer att ha kontakt med beställaren, skriva upphandlingsunderlaget, annonsera upphandlingen, utvärdera upphandlingen och leverera grunder för tilldelningsbeslut till beställaren. Målet med uppdraget är att få ett klart ramavtal för takskottning enligt senare överenskommen tidplan. Du kommer att även att bistå med rådgivning kring upphandling.

Vem är du?

  • Du har minst 5 års erfarenhet som senior upphandlingskonsult inom inköp.
  • Har flerårig vana av upphandling enligt LOU samt AFF. 

Du erbjuds

Ett spännande konsultuppdrag med omfattning på heltid med start omgående och löper till och med 27/8-2021. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Senior upphandlingskonsult sökes!

Jurek