ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Senior Supply Chain Manager för konsultuppdrag till företag i Örebro

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2021-12-19

Ansök nu

Senior Supply Chain Manager för konsultuppdrag till företag i Örebro

ValueOne söker en driven Senior Supply Chain Manager för ett konsultuppdrag på ett tillverkande företag i Örebro.

Om rollen

Uppdraget som Senior Supply Chain Manager innebär att du kommer att ha en nyckelroll i ett strategiskt projekt med syfte att öka företagets leveransprecision. Tillsammans med projektmedlemmar från olika avdelningar driver du arbetet med att identifiera förbättringspotentialer, utveckla lösningar och implementera åtgärder genom hela flödet, från behov till leverans. Speciell fokus kommer att ligga på att utveckla företagets operativa planeringsprocesser inom orderhantering, produktionsplanering och leveransstyrning. Utöver detta ansvarar du även för kommunikationen med projektgruppen, sponsorer samt styrgrupper.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av Supply Chain management på en avancerad nivå med gedigna kunskaper inom verksamhetsutveckling och planeringsprocesser. Vi ser gärna att du har någon form av akademisk utbildning inom området, exempelvis industriell ekonomi, logistik eller teknik. För att du ska bli aktuell för rollen krävs att du har bevisat goda projektledarkunskaper samt erfarenheter av förändringsarbete.

I den här rollen ser vi dig som har gjort ett liknande arbete förut, gärna inom processindustrin. Rollen ställer krav på att du har ett starkt eget driv och är självgående. Vidare värdesätter vi även god analytisk förmåga och ett resultatdrivet arbetssätt. Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra och är tydlig i din kommunikation och ditt ledarskap.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom Supply Chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags Supply Chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Senior Supply Chain Manager för konsultuppdrag till företag i Örebro

ValueOne AB