ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Senior strategisk IT-inköpare

Företag ValueOne AB
Ort
Utgår

2022-05-21

Ansök nu

Senior strategisk IT-inköpare

Kundlogotyp

ValueOne söker en senior strategisk IT-inköpare för ett konsultuppdrag på 12 månader med möjlighet till förlängning till Sandvik SRP i Svedala, Skåne. Uppdraget ska tillsättas snarast.

Sandvik är en verkstadskoncern inom gruv- och bergbrytning, krossning och sortering, metallbearbetning och materialteknologi, som tillhandahåller produkter och lösningar baserade på digitalisering, innovation och hållbart ingenjörskap. Sandvik är en global, högteknologisk ingenjörskoncern med cirka 44 000 anställda och försäljning i cirka 150 länder.

Sandvik SRP är en ledande leverantör av maskiner, verktyg, reservdelar, service och lösningar för krossning, sortering, rivning och demolering inom gruv- och anläggningsindustrin. Företaget har drygt 2000 anställda och omsätter ca 7,610 million SEK.

Om rollen

I rollen som senior strategisk inköpare på Sandvik SRP kommer du att ansvara för inköpen av IT-utrustning och IT-system.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som är en rutinerad inköpare av indirekt material och tjänster med specifik kompetens inom inköp av IT-utrustning och system. Det är viktigt att du är van att samarbeta med interna och externa intressenter och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med juridiska frågor och dokument, helst på ett större bolag. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande med erfarenhet från industrisektorn och/eller från arbete i en internationell miljö.

I rollen ingår även att ansvara för kategorin Facility Management.

Känner du igen dig i denna beskrivning och dessutom är startsnabb, självgående och har lätt för att fatta beslut kan du vara den vi söker.

Ansökan   

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

Dela detta jobb

logga
Senior strategisk IT-inköpare

ValueOne AB