ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior skatterådgivare till International Tax till KPMG i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Senior skatterådgivare till International Tax till KPMG i Malmö

KPMG Tax utsågs 2021 för sjätte året i följd till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review (ITR). KPMG är en av världens ledande skatterådgivare och i deras globala nätverk ingår långt över 10 000 medarbetare med mer än 200 skattespecialister i Sverige. KPMG är rådgivare till stora internationella börsföretag såväl som till mindre familjeägda företag. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är alla starka kännetecken för KPMG.

Efterfrågan på KPMG:s tjänster ökar ständigt och man behöver förstärka teamet i Malmö med en erfaren skattespecialist inom internationell företagsbeskattning. Du är efterlängtad! Ta chansen att få vara en del av Tobias team i Malmö och utmanas ständigt i alla tänkbara frågor som rör frågor inom internationell beskattning. Hos KPMG får du arbeta med många av landets mest spännande företag och organisationer – såväl svenska som internationella. Tillsammans med 24 härliga, hjälpsamma kollegor utgör ni Malmös team av skattekonsulter. Du får här en möjlighet att utvecklas tillsammans med några av Sveriges vassaste skattespecialister i det dagliga arbetet och genom kunskapsmöten nationellt och internationellt. Du rapporterar till Tobias som är en positiv och närvarande ledare som är mån om att teamet mår bra och har roligt ihop.

Din bakgrund
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har ett stort intresse av internationell skatterätt, är analytisk, noggrann, ambitiös och tycker det är roligt att bidra till klienternas framgång. Du har flera års erfarenhet inom internationell skatterätt från revisionsbyrå, advokatbyrå, Skatteverket eller som Tax manager på bolag.

Att du är mycket duktig att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska är av vikt. KPMG värderar social kompetens högt eftersom arbetet involverar mycket kundkontakt och till stor del sker i team.

Vad erbjuds du?
Som medarbetare på KPMG får du möjlighet att arbeta i en spännande och föränderlig miljö där du är med och bidrar till innovativa lösningar för att bistå kunderna. Du blir som anställd hos KPMG tilldelad en Performance Manager som blir din egen karriärcoach. Tillsammans lägger ni upp din individuella utvecklingsplan redan när du påbörjar din anställning. KPMG vill att deras medarbetares karriär ska präglas av tydlighet och möjlighet för individen att påverka, vilket man tillgodoser genom en karriärtrappa. En karriär på KPMG ger dig tidigt en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

Hos KPMG får du ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i en stimulerande arbetsmiljö med nära kundkontakter. KPMG lägger stort fokus på dig som individ, men du jobbar givetvis mycket i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Låt oss prata mer över en kopp kaffe. Skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar KPMG med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Per Cato på tel. 070-3009729 per.cato@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Senior skatterådgivare till International Tax till KPMG i Malmö

Mpya Finance AB