ekonomijobb.se

Senior redovisningskonsult till BRP Systems

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Senior redovisningskonsult till BRP Systems

Det går fortsatt bra för BRP Systems och de ska nu rekrytera ytterligare en stjärna till deras ekonomiservice i Linköping. Rekryteringsprocessen till den attraktiva tjänsten som redovisningskonsult hanteras av oss på Mpya Finance.

Sedan 2004 har BRP Systems utvecklat och erbjudit den ultimata mjukvaruplattformen till deras kunder inom gym- och fitnessbranschen. Bolaget expanderar och har en fortsatt spännande tillväxtresa framför sig, under de senaste åren har de även expanderat sin verksamhet till en stor del av övriga Norden.

Vi söker dig som motiveras och trivs i en konsultativ roll där din kompetens och professionalism bidrar till kundernas framgång och utveckling. Du kommer ingå i ett härligt och glatt team på 6 personer som tillsammans hjälper cirka 30 av BRPs 100 kunder med deras redovisning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult säkerställer du att de kunder som du tilldelats redovisning upprättas enlig god redovisningssed och gällande lagregler. Du är drivande i aktivt förbättringsarbete kring arbetssätt och processer såväl gentemot kund som internt inom teamet och avdelningen.

  • Löpande redovisning

  • Förbereda, upprätta och leverera korrekta månadsbokslut

  • Avstämningar av balanskonton varje månad och säkerställa korrekta böcker

  • Momsrapportering

  • Upprätta tidsplaner för de olika ekonomiska processerna för BRPs kunder

  • Upprätta månadsrapport med kommentarer kring det finansiella utfallet jämfört med tidigare utfall och/eller budget

  • Förbereda, upprätta och leverera delårsbokslut och årsbokslut samt årsredovisning i samröre med revisor

Du kommer rapportera till Alexzandra som arbetar som Finance Services Director.

Vem är du?
Vi ser att du som söker denna tjänst har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå och gärna även från miljöer med många olika kontaktytor.

Som person beskrivs du som kommunikativ, strukturerad och du är van att planera din egen tid mot satta deadlines. Du kommer att ingå i ett mindre team och trivs bra med att samarbeta i grupp, men du har också förmågan att kunna arbeta självständigt.  För att vara extra framgångsrik i rollen är du, utöver grym redovisningsekonom, även kundfokuserad, pedagogisk och serviceinriktad i din natur.  

Ort: Linköping

Har vi fångat ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar BRP Systems med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på tel 0709-710016 eller anna.haga@mpya.se eller Anna Wetterlöv på 0709-710166, anna.wetterlov@mpya.se

Varmt välkommen att ansöka tjänsten!

Dela detta jobb

Senior redovisningskonsult till BRP Systems

Mpya Finance AB