ekonomijobb.se

logga

Senior Redovisningskonsult – Stockholm- start så snart som möjligt

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-03-17

Ansök nu

Senior Redovisningskonsult – Stockholm- start så snart som möjligt

Till en läkemedelskoncern placerad i Stockholm, söker vi nu en Senior Redovisningskonsult.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:
Stockholm

Tid:
Start omgående och ca 6 månader.

Omfattning:
Heltid

Beskrivning av uppdraget:
Du kommer att ingå i ett globalt finance-team på huvudkontoret om ca 8-9 medarbetare totalt. Rätt nyligen implementerades Microsoft Dynamics NAV och de ser gärna någon med erfarenhet av det systemet, dock inget krav.

Du kommer bli ansvarig för 3 legala internationella enheter, avseende löpande redovisning och bokslutsarbete samt upprätta momsrapporteringen för samtliga av koncernens legala enheter. Du kommer även att arbeta med intrastatrapportering till SCB och boka en del bankbetalningar. I den här rollen kommer du att rapportera till CFO.

Din profil:
Du är troligen civilekonom eller liknande. Du känner dig trygg inom redovisningsområdet och har arbetat i en internationell verksamhet och är duktig på engelska, både i tal och skrift. Du bör vara duktig på momsrapportering, då det är lite tyngdpunkt på det, gärna företag som sysslar med import och export. Är du även van att arbeta i olika system och dessutom erfaren av Microsoft Dynamics NAV är det extra meriterande.

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

Dela detta jobb

logga
Senior Redovisningskonsult – Stockholm- start så snart som möjligt

Prodiem