ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Senior Redovisningskonsult i Stockholm

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-12-26

Ansök nu

Senior Redovisningskonsult i Stockholm

Till vår kund som är en trevlig redovisningsbyrå i Stockholm och som behöver utöka sitt redovisningsteam söker vi dig, erfarna redovisningskonsult som vill vara med och bidra till att skapa värde och vara med och utveckla vår kunds företag! Vill du arbeta på en trevlig byrå med stark gemenskap och sunda värderingar där alla tar ett gemensamt ansvar som kollegor? Vill du få möjligheter till utveckling? Missa då inte den här möjligheten!

Arbetsuppgifter

• Rapportering
• Bokslut
• Koncernredovisning
• Moms
• Skatt
• Kassaflödesanalyser

I rollen som senior redovisningskonsult får du arbeta brett och i tätt samarbete med byråns kunder med ovan arbetsuppgifter. Vår kund är en byrå som växer och där det händer mycket så möjlighet till både utveckling och bredd i arbetsuppgifter ges. Till stöd i ditt arbete ingår du i ett team på de större uppdragen och du får en mer junior kollega för avlastning i det löpande. Rollen är både självständig och omväxlande då du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Då vi söker dig som är senior som redovisningskonsult får du även coacha mer juniora kollegor i uppdragen och möjligheter till att ta på dig mer ansvar finns om du vill.

Vem är du?

Du behöver ha arbetat några år som redovisningskonsult med kvalificerat redovisningsarbete. Du besitter kunskaper inom K3 och koncernredovisning. Vidare kan du moms och beskattning. Du behöver inte vara auktoriserad då företaget erbjuder möjlighet till auktorisation och annan vidareutbildning då de är ett företag som vill att sina medarbetare ska ges möjligheter till kompetensutveckling.
Vi söker en öppen och trevlig person och för att du ska trivas i rollen behöver du även vara social och trivas i möten med kunder.
Du behöver vara flytande i det svenska språket och känna dig bekväm med att kommunicera på engelska.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande roll på en trevlig redovisningsbyrå som under kort tid fördubblat sin storlek i Sverige och tillhör en koncern med över 100 medarbetare samt finns verksamma på sju orter. Byrån har sunda värderingar och hjälpsamma kollegor. Alla stöttar varandra i arbetet och har en stark sammanhållning. Du kommer ges stor möjlighet att påverka din roll! Tjänsten är på heltid på kontoret i City på Kungsgatan. Företaget har även kontor i Sollentuna, Södertälje och Visby så möjlighet finns att utgå därifrån det passar dig bäst.

I denna rekrytering samarbetar rekryterande kund med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linnea Järverup på telefon: 0760–026935 eller via mejl: linnea.jarverup@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.
Sökord: Contract Manager, Contract Management, Contract Administrator, Contract Management System, Kontraktsansvarig, Kontraktshantering, Avtalsansvarig, Avtalshantering, Kontrakt, Avtal.

Dela detta jobb

logga
Senior Redovisningskonsult i Stockholm

Jurek