ekonomijobb.se

Senior Redovisningsekonom till VetFamily

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Senior Redovisningsekonom till VetFamily

Är du en nyfiken, engagerad och erfaren redovisningsekonom som älskar djur? Nu söker dynamiska och expansiva VetFamily en erfaren redovisningsekonom som vill utvecklas vidare tillsammans. 

Vad kan VetFamily erbjuda dig?

VetFamily är ett bolag i stark tillväxt, där du får möjlighet att vidareutvecklas i en dynamisk miljö. Här får du vara med på en häftig tillväxtresa och du har möjlighet till stor utveckling.  Vetfamily är etablerade i ett flertal länder och på kontoret i Stockholm om är beläget på Riddargatan i centrala Stockholm är man 15 medarbetare.

I rollen som Senior Redovisningsekonom kommer du att ha ett nära samarbete med Redovisningsansvarig, CFO och dina övriga kollegor. Du arbetar med löpande redovisning för bolagets tre svenska enheter, varav två holdingbolag. Du upprättar månadsbokslut och stöttar vid årsbokslut samt kvartalsrapportering. Då VetFamily är i stark tillväxt kommer man i rollen att arbeta med att skapa effektiva rutiner och processer på ekonomifunktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning för de tre svenska legala enheterna

  • Kund- och leverantörsreskontra, inklusive internfakturering

  • In-och utbetalningar

  • Månadsbokslut och avstämningar

  • Skatt- och momsdeklarationer (K3)

  • Bokföring av löner samt kontaktperson till extern partner (Kontek) för lönehantering (sammanställa underlag, granskning mm)

  • Påminnelser och administration av personalutläggssystem (Expense)

  • Ansvarig för månadsbokslut för koncernens svenska enheter

  • Delaktig i extern rapportering, årsbokslut och kvartalsrapportering för koncernens svenska enheter

  • Delaktig i att bygga dokumentation för processen kring bokslut och rapportering 

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och som har ett genuint intresse för redovisning och har god förståelse för redovisningsprocesser. Du har erfarenhet av kvalificerad redovisning och är systemintresserad. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel samt är flytande i såväl svenska som engelska.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och trygg i dig själv samt trivs i en miljö som genomsyras av målmedvetenhet och engagemang. För att lyckas i rollen är du nyfiken, service-minded och trivs med många kontaktytor. Vidare har ett bra sinne för struktur och kan arbeta både självständigt med rätt prioriteringar och i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar VetFamily med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se 070-842 13 77 eller Helene Werme på helene.werme@mpya.se.

Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen att söka!

Dela detta jobb

Senior Redovisningsekonom till VetFamily

Mpya Finance AB