ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior redovisningsekonom till SKF!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till SKF!

Record to Report inom SKF söker nu en Senior accountant till sitt team. Läs mer om tjänsten nedan och om du passar du in på profilen vi söker, se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänstenDu erbjuds

Teamet och Finance Operations som du kommer att ingå i är center inne i en större förändringsresa, där de hanterar redovisningen för Norra Europa. De är idag ca 70 personer varav 30 med en hög redovisningskompetens (R2R teamet). Du kommer att vara med i uppbyggnadsfasen av deras FOC samt att de har många projekt planerade för att vara i framkant i digitaliseringen av ekonomifunktionen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Vi söker en Senior accountant till vårt Financial operation center i Göteborg. I rollen ska man supporta antingen ett brittiskt bolags som precis har implementerat SAP eller ett nederländskt bolag som håller på med en implementering av SAP.

I rollen arbetar man nära ett företags Chief accountant och andra kollegor inom Centret. SKF strävar för att vara i framkant i digitaliseringen av våra ekonomifunktioner. Vi har sedan något år tillbaka transfererat andra länders ekonomifunktion till Göteborg.

Vi söker dig somVi söker dig som är

En senior redovisningsekonom med erfarenhet i större globalt, producerande bolag. Processorienterad person med öppenhet för standardisering och förändring. Kan hantera stora mängder data och successivt få ett helhetsperspektiv av processen.

  • Kandidatexamen inom redovisning.
  • Arbetslivserfarenhet 5-7 år specifikt inom redovisning.
  • SAP kunskap är en merit.
  • God kunskap om ERP system tillsammans med mycket goda Excelkunskaper.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gamlestaden, Göteborg.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Finance Operation Center North EMEA består av fyra avdelningar. Central Controlling, Record to Report, Order to Cash & Purchase to Pay. Order to Cash Accountant kommer att arbeta i ett team som idag består av 8 medarbetare som alla arbetar med AR/Bank. Vi hanterar idag bolag för SKF Sverige, Norge, Danmark och Finland, samt SKF Nederländerna och England. Flytt av arbetsuppgifter från dessa länder till Göteborg har genomförts, och vi behöver nu arbeta med att hitta best practice. Vi har outsourcat en del aktiviteter till en extern leverantör i Polen & Indien, vilket innebär ett nära samarbete med dem. Vi har också ett nära samarbete med sales organisationen här på SKF. Ett stort arbete pågår också med att implementera SAP för UK och Nederländerna vilket vi blir mycket involverade i.

 

 

Dela detta jobb

Senior redovisningsekonom till SKF!

Academic Work