ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior redovisningsekonom till Coor

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till Coor

Vill du arbeta som Senior Redovisningsekonom i ett bolag med stort hållbarhetsfokus där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling? Då kan rollen som Senior Redovisningsekonom på Coor vara tjänsten just för dig!  

Vad kan Coor erbjuda dig?
Coor tar ett långtgående ansvar för sin verksamhet och för hur den påverkar människan, miljön och samhället över tid. Kunder, medarbetare, ägare och andra intressenter ska känna sig trygga i att Coor bedriver sin verksamhet på ett professionellt, lönsamt, säkert och hållbart sätt över tid. Medarbetarna är Coors viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Vår ambition är att du som medarbetare ska känna att du inte bara är din jobbtitel, du är mycket mer än så.

I rollen som Senior Redovisningsekonom kommer du arbeta brett inom redovisning med tonvikt på bokslut och rapportering. Du stöttar verksamheten i redovisningsfrågor, är med och utvecklar rutiner och processer. Du är även delaktig i interna projekt och trivs i en roll där du samarbetar med och backar upp dina kollegor. Du kommer ha många kontaktytor inom gruppen, andra delar av organisationen och externa kontakter.

Du kommer ingå i ett team som består av 5 personer och rapporterar till Redovisningschefen. Kontoret är beläget i moderna lokaler i Kista.

I rollen ingår:

  • Upprätta månads- och årsbokslut samt årsredovisningar
  • Kontoavstämningar och kvalitetssäkring av bokföring
  • Hantering av inkomst- och skattedeklarationer samt moms- och skattefrågor
  • Support till verksamheten i redovisningsfrågor
  • Delaktig i extern revision och kontakt med revisionsbyrå
  • Delaktig i att vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningsteamet vad gäller upprättande av rutiner och policys samt optimering av processer
  • Delaktig i interna projekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande. Du har arbetat ett flertal år med kvalificerad redovisning och är trygg i din kompetens. Du är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Dessutom har du  goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet Unit4/Agresso och/eller revisionsbranschen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har ett sinne för siffror samt ett eget driv och vilja att påverka och utveckla processer och rutiner. Vidare är du självgående, proaktiv och lösningsorienterad samt har ett prestigelöst sätt. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Coor med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Senior redovisningsekonom till Coor

Mpya Finance AB