ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Redovisningsekonom till Cint

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Senior Redovisningsekonom till Cint

Nu söker vi en driven redovisningsekonom till vårt kontor på Luntmakargatan. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela flödet i vår GL-funktion, med kvalitetssäkring, avstämningar till upprättande av årsredovisning. Du kommer ha flera internationella kontaktytor och stötta juniora kollegor. GL-funktionen består av sju personer som sitter i Sverige runt om i världen. Då bolaget är i tillväxt tror vi att du är en nyfiken person som tycker om en föränderlig miljö. Tillsammans med din chef ansvarar ni för Redovisningsfunktionens fortsatta resa. Tjänsten är bred och varierande och du kommer att arbeta verksamhetsnära och proaktivt för att optimera och identifiera förbättringar av våra nuvarande processer och rutiner. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Du rapporterar till Redovisningschef i USA.

 

Arbetsuppgifter:

  • Upprätta månadsbokslut och i årsbokslut

  • Moms- och skattedeklaration

  • Förbereda material inför revison

  • Upprättande av årsredovisningar

  • Supportera juniora kollegor på daglig basis

  • Kontinuerligt vara en aktiv part i att förbättra och utveckla och effektivisera rutiner och processer kopplat till system (Netsuite)

  • Diverse ad-hoc uppgifter kopplat till Redovisningsfunktionen

 

Ort: Stockholm city
Omfattning: Heltid, tillsvidare

 

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller liknande med tidigare erfarenhet från kvalificerat årsbokslutsarbete. Du ska under ett antal år ha arbetat självständigt med månads- och årsbokslut och upprättande av årsredovisningar. Som person är du positiv, drivande och tycker om att få sätta processer och rutiner på ditt dagliga arbete. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Självklart är du serviceinriktad och ser kontakt med människor som något naturligt och positivt. Vi tror du har tidigare erfarenhet från internationell miljö.  Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav i tjänsten liksom goda kunskaper i excel. I tjänsten ingår resor till USA ca 1- gånger per år.

 

Dela detta jobb

Senior Redovisningsekonom till Cint

Mpya Finance AB