ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior redovisningsekonom till bolag inom fastighetsförvaltning

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till bolag inom fastighetsförvaltning

Nu söker vi en senior redovisningsekonom till vår kund som är ledande bolag i norra Europa inom fastighetsförvaltning. Uppdraget startar 1 september och förväntas fortlöpa till sommaren 2023.

Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med redovisning och rapportering, samt sätta prognoser och budget.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är enligt följande:

  • Löpande redovisning och rapportering
  • Moms och skatt samt deklarationer
  • Månadsbokslut, kvartals- och årsbokslut
  • Upprätta processer och rutiner för avdelningen
  • Kontoavstämningar
  • Ad hoc

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg i hela i redovisningsprocessen och har jobbat i en liknande roll i minst 5 år, samt har upprättat årsredovisningar enligt K3. Vidare har du arbetat med redovisning i olika branscher och därmed samlat på dig breda kunskaper i olika system. Du är en social och utåtriktad person som trivs att arbeta både i team och enskilt. Du har en god problemlösningsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt i handledning av kollegor och medarbetare. Du har en stark analytisk och problemlösande förmåga och fallenhet att anpassa kommunikationen till olika behov när du koordinerar, samordnar och leder aktiviteter. Som person är du även initiativtagande och prestigelös och orädd samt gör det som behövs för att få jobbet gjort, vi tror att du som söker även har erfarenhet från fusioner och förändringsarbete.

Vidare är en sann lagspelare som gillar att coacha, stötta och hjälpa andra och ser glädjen i att bygga nätverk och relationer. Vidare har du ett professionellt förhållningsätt och kan på ett analytiskt och strukturerat sätt fatta beslut och arbeta för detta utifrån uppsatta mål. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i Unit4, Adra, Visma men är inget krav.

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en varierad och flexibel tjänst i ett spännande bolag med kompetenta och härliga kollegor. Uppdraget kommer starta som ett konsultuppdrag från 1 september och förväntas fortlöpa till sommaren 2023. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Senior redovisningsekonom till bolag inom fastighetsförvaltning

Jurek