ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Senior redovisningsekonom till Assemblin

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till Assemblin

Vill du bli en del av ett tight team med ett prestigelöst samarbete, där du får ett stort ansvar över dina områden?
Vi söker dig som är en noggrann och säker redovisningsekonom, som har ett stort driv och en vilja att utvecklas

Arbetsuppgifter

Till ekonomiavdelningen på Assemblin El söker vi nu en senior redovisningsekonom med vilja och driv. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam bestående av 11 personer fördelade på tre huvudområden, kund-, respektive leverantörsreskontra samt rapportering/redovisning, och arbeta nära ekonomichefen. Man är en tight grupp som arbetar effektivt tillsammans.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i teamet:

 • Ansvara för månads- och årsbokslut
 • Säkerhetsställa periodiseringar, avstämningar, dokumentation
 • Löpande redovisning
 • En god förståelse för redovisningsregelverket K3
 • Anläggningsregister
 • Moms
 • Likviditetsplanering
 • Garantier
 • Inter-Company avstämningar
 • Myndighetsrapportering, statistik
 • Utveckling av rutiner och processer
 • Samarbete med löneavdelning och controllers
 • Projektredovisning


Vem är du?

Som person är du noggrann, strukturerad och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du är prestigelös och flexibel och trivs med en bredd i arbetsuppgifter. Du har ett brinnande intresse för ekonomi och siffror och ser det som en rolig utmaning att sätta upp rutiner och processer för ditt arbete. Du trivs med att arbeta nära ihop med dina kollegor och din drivkraft och positiva inställning gör dig till en uppskattad medarbetare i teamet. Eftersom rollen innebär stora kontaktytor är det viktigt att du trivs i en roll med mycket kommunikation.

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och minst 5–10 års erfarenhet inom redovisning. Då engelska är koncernspråket ska du även vara van vid att använda det, så väl i tal som skrift. Goda kunskaper i Excel och ett intresse av att arbeta med likviditetsrapporter är en bra egenskap för att lyckas i denna roll. Om du har erfarenhet från projektredovisning, gärna från bygg eller installationsbranschen är detta
meriterande.


Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst i en expanderande organisation med driv och engagemang. Du utgör en central och viktig roll i verksamheten med många kontaktytor. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen och även ha mycket kontakter med företagets verksamheter i Sverige, med dotterbolag och systerbolag. Alla i teamet är hjälpsamma och skapar tillsammans ett positivt och öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar. Rollen som senior redovisningsekonom är bred och du får stora möjligheter att fortsätta utvecklas.

I den här processen samarbetar Assemblin El AB med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten

Assemblin El AB är idag cirka 3000 anställda, med en omsättning på drygt 4 miljarder och erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighets- och industriautomation, säkerhet, data och telekom. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer. Av människor, för människor. Assemblin är ett ungt bolag med höga ambitioner men med lång historia och stor erfarenhet. Företaget genomsyras av en sund kultur och stort fokus på arbetsmiljö och säkerhet. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Med gemensamma värderingar och gemensamma policyer säkerställer vi en hög standard i hela bolaget.

Dela detta jobb

Logo
Senior redovisningsekonom till Assemblin

Jurek