ekonomijobb.se

Senior Redovisningsekonom till Accountor i Lund

Företag Mpya Finance
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Senior Redovisningsekonom till Accountor i Lund

Bli en del av vårt a+team!

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor och bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats. Vi erbjuder friskvårdsbidrag har självklart kollektivavtal vilket medför tjänstepension. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Söker du en ansvarsfull och varierande roll i ett team med varmt, öppet klimat där man hjälps åt att bli bättre och utvecklas tillsammans? Känner du att du vill ha ett balanserat familje- och arbetsliv? Då kan detta vara en tjänst för dig.

Accountor Lund har nyligen flyttat in i helt nya lokaler på Medicon Village och söker nu dig som vill vara en del av ett gott gäng. Här har du som redovisningsekonom möjlighet att utvecklas i din roll tillsammans med mycket kompetenta medarbetare.

I denna roll har du ett fåtal, relativt komplexa uppdrag vilket gör att du ständigt utmanas och utvecklas i din roll som redovisningsekonom. Du rapporterar till Team Manager.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Ansvar för leverans mot kund
  • Kvalificerad rådgivning inom området redovisning och rapportering
  • Månadsbokslut
  • Månads- och kvartalsrapportering
  • Årsbokslutsarbete samt upprättande av årsredovisning samt inkomstdeklarationer
  • Arbete med analyser och rapportering enligt relevanta regelverk, IFRS samt K2 och K3
  • Utveckla processer och rutiner

Vem söker vi?
I den här rollen är din personlighet en viktig framgångsfaktor. Du är positiv, ödmjuk, nyfiken och serviceinriktad och är van att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs, även utanför ditt eget ansvarsområde. Vidare är du ansvarstagande och noggrann och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika funktioner.

Du har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, inklusive bokslutsarbete samt erfarenhet av rapportering, gärna från noterade bolag.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Accountor med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mail johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Senior Redovisningsekonom till Accountor i Lund

Mpya Finance