ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior redovisningsekonom till Acal BFi Nordic

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-07-16

Ansök nu

Senior redovisningsekonom till Acal BFi Nordic

Detta är drömtjänsten för dig som vill vara en del i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion. Är du en person gillar att arbeta brett med redovisning och samtidigt få vara delaktig i effektiviserings- och digitaliseringsarbete i en kommersiell och dynamisk miljö? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Acal BFi Nordic AB är en ledande leverantör med egen specialistkompetens inom design, försäljning och marknadsföring av elektroniska tekniklösningar riktade mot marknader i Norden. Här erbjuds du en varm och trevlig arbetsplats där du får vara en del i uppbyggnaden av en ny ekonomifunktion. Acal sitter i sina lokaler i Rissne och erbjuder en hybridlösning. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen innefattas av brett arbete inom redovisning men med tonvikt på löpande redovisning, månads- kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering. Du ansvarar för hanteringen av inkomst- och skattedeklarationer samt moms- och skattefrågor. Utöver det stöttar du verksamheten i olika redovisningsfrågor.

Arbetsuppgifterna i tjänsten innefattar bl a:

  • Löpande redovisning, kontoavstämningar och kvalitetssäkring av bokföring
  • Upprätta bokslut (månads-, kvartals- och års-) och årsredovisningar
  • Delaktig i extern revision och kontakt med revisionsbyrå
  • Delaktig i att vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningen vad gäller upprättande av rutiner och policys samt optimering av processer
  • Delaktig i kreditkontroller

Du kommer ingå i ett team bestående av 3 personer där du rapporterar till Ekonomichefen.

Vem letar vi efter?
Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inklusive bokslutsarbete. Du har en akademisk examen eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal såväl som skrift. Har du erfarenhet från ett försäljningsintensivt bolag samt erfarenhet från att upprätta och effektivisera rutiner och processer ses det som meriterande.

Som person är du lösningsorienterad och relationsskapande och ditt arbetssätt präglas av noggrannhet, struktur och prestigelöshet. Du har ett intresse för att effektivisera och utveckla processer och rutiner och du kan arbeta såväl självständigt som i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 6 juni 2022. I den här rekryteringen samarbetar Acal Bfi Nordic med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Hanna Bulldra på 0733-68 16 61 eller hanna.bulldra@mpya.se, alternativt Maria Brisheim på 0708-42 13 77, maria.brisheim@mpya.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Senior redovisningsekonom till Acal BFi Nordic

Mpya Finance AB